instagram/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić zbog situacije sa koronavirusom spustila je svoj honorar za pedeset posto, jer su, kako je rekla, pored pevača i poslodavci u problemu.

– Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cenu za pedeset odsto sigurno. Zato što su i poslodavci u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam – rekla je pevačica.

Kaća je istakla da se plaši da zbog trenutne situacije neće raditi nigde, ističući da brine za psihičko, a ne materijalno stanje.

– Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde. Pre svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumem da je virus opasan, ali videćemo kako ćemo preživeti naredni period -ispričala je Kaća za “24sedam” i dodala da je tokom korone najviše novca portošila.

– Nikad više para nisam potrošila nego tokom korone, a nisam ni šopingovala, ni putovala. Potrošila sam duplo više para nego inače – rekla je pevačica.

Podsetimo, Katarina već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj romansi sa fidbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je sama istakla, srećna je i zaljubljena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here