MTEL Global

U prethodnom periodu u Srbiji, u produkciji Telekoma Srbija, snimljen je veliki broj serija koje po kvalitetu mogu da se porede sa Netflix i HBO serijama. Čini se da su ove serije došle na male ekrane u pravom trenutku, sada kada veći deo svog vremena provodimo u našim domovima.

Najnovija serija 12 reči prati mladog advokata Miloša Ivanovića koji dobija posao u poznatoj advokatskoj kancelariji i slučaj decenije u kom mora da odbrani mafijaškog bosa. Nov posao i rad sa najboljim advokatima omogućeni su Milošu, ali oni imaju svoju cenu.

Trenutno su ljudi širom planete zaluđeni detektivskim pričama. Ako pripadate ovoj grupi ljudi, uživaćete u seriji Močvara koja prati inspektora Nikolu Krsmanovića koji uz pomoć svojih kolega pokušava da uhvati serijskog ubicu koji izvodi ritualna ubistva širom Beograda.

Ako vas zanima rad službe bezbednosti, sa kakvim se sve problemima susreću zaposleni na poslu ali i kako posao utiče na njihov privatni život, pogledajte seriju Državni službenik.
Za sve vas koji volite šalu i smeh pravi izbor su serije Neki bolji ljudi, Nek ide život, Od vrata do vrata.

Svi vi koji živite u inostranstvu ove serije ali i mnoge druge možete da gledate u okviru MTEL Video kluba. Na MTEL STAR TV paket možete da se pretplatite preko zvaničnog MTEL sajta klikom OVDE. Pretplatite se do 31.12.2020. i uštedite puno jer godišnju pretplatu dobijate po ceni pretplate na 6 meseci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here