Instagram/sanjalilwolf/
Sanja Vučić

Pevačice grupe “Hurricane” privlače pažnju otkad su se pojavile na našoj javnoj sceni. Svi slažu kako je njihov muzički talenat neosporan, a mnogi se utrkuju oko toga koja je od njih tri zapravo najlepša.

Sanja Vučić posebno se ističe svojom crnom kovrdžavom kosom, neobičnom bojom očiju i egzotičnim izgledom.

Ona je pored toga, u poslednje vreme posebno u žiži javnosti i zbog raskida dvogodišnje veze sa dečkom Nikolom Đorđevićem, koji je trenutno jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”.

Članice ove popularne grupe često objavljuju provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram, a poslednja koju je Vučićeva objavila raspametila je mnoge.

Naime, Sanja je pozirala sedeći na kraju kreveta u izazovnoj pozi, dok je delove tela pokušala da prekrije rukama.

Ova fotografija privukla je veliku pažnju njenih pratilaca, a mnogi su se zapitali da li pevačica na sebi uopšte ima donji veš.

Instagram

1 COMMENT

  1. O, gospode… Dete, mladje si od mene iako sam mislila da si sedamdeset i neko godiste.. Sokirala sam se kada sam videla koliko godinacimas a izgledas tako matoro.. Daj, unormali se.. Mislim, budi ono sto jesi pre.. Postala si grandovka, a bila si dete kultnog Grizlija…. Jos malo pa da te na ulici zovem “teto”, iako imam 40 godina… Zar stvarno, deco, tako brzo zelite da odrastete???

    • Istina živa.Od kada se ,,uhvatila” sa one dve koje se šlepaju uz nju , načisto je mislim izgubila od svog imidza koji je imala pre tog sastava.Hoće da se predstave kao vesele devojke sa nekim kul pesmama, a ustvari kao da se utrkuju koja će da bude glavna u grupi.I pesma sa kojoj treba da idu na Euroviziju je bljak.Žao mi je Sanje što nije nastavila sama da gradi svoju karijeru
      ,talentovana i lepa, šarmantna, do sada bi bila mega zvezda.Mogla je da se ugleda da Danicu Krstić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here