Foto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo Fk Juventus

Posle odlaska Mesija iz Barselone u PSŽ, nova fudbalska tema o kojoj bruji svet jeste sudbina Kristijana Ronalda koji je, po svemu sudeći, završio svoj boravak u Juventusu. 

Naime, pre meča sa Udinezeom Kristijano Ronaldo je želeo da ostane na klupi i nije imao nameru da istrči na teren od prvog minuta.

Njegova želja je da u narednih nekoliko dana vidi kako funkcioniše tržište i pokuša da prnađe klub koji će ispuniti njegove velike zahteve za nastavak karijere.

Poznati novinar, Fabricio Romano potvrdio je da se nešto kuva na svom Tviter nalogu, što je potvrđeno nešto kasnije kada je Ronaldo zaista viđen na klupi za rezerve.

– Kristijano Ronaldo će biti na klupi za rezerve na početku meča Udinezea i Juventusa. Zvanično je! On neće biti starter zbog svog zahteva, zato što želi da pronađe neku opciju na tržištu u narednim danima. Juventus do sada nije dobio ponudu za Kristijana – napisao je Romano.

Kao što je Romano dobro primetio, teško da bi bilo koji klub mogao da ispuni njegove zahteve. Pričalo se o njegovom povratku u Real Madrid i ujedinjenjem sa Karlom Anćelotijem, međutim iskusni trener je rekao da ne postoji način da ga angažuju ovog leta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here