MN Press
Aleksandar Stanojević

Nije za poređenje, ali može da se kaže da nam je grupa u Ligi konferencija lakša nego što su bile kvalifikacije, s obzirom na to da Soči i Santa Klara dolaze iz jakih liga, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

On je na današnjoj konferenciji za medije, uoči prvenstvene utakmice protiv Radničkog iz Niša, prvo komentarisao žreb za grupnu fazu Lige konferencija u kojoj će crno-beli igrati protiv Genka, Flore i Anortozisa.

– Opet, može se desiti da ne prođemo grupu, nemamo pravo da bilo kome pretimo ili objašnjavamo kako ćemo da budemo prvi. O rivalima kad ih bolje analiziram, ali mogu da kažem da mi se sviđa raspored jer prvo idemo na KIpar, direktnom rivalu za prolaz, a posle smo dva puta domaćini – rekao je Stanojević.

O utakmici protiv Nišlija, koje u Humsku stižu posle smene trenera, Stanojević kaže da njegova ekipa nema pravo na kiks.

– Svaka utakmica je važna, izjednačavam Evropu i Superligu. Želim da napravimo takvu koncepciju da izvučemo maksimum iz svakog igrača – istakao je Stanojević, koji protiv Radničkog ima priliku da zabeleži 100. pobedu na klupi crno-belih.

Utakmica sedmog kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 21 sat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here