EPA-EFE/Dean Lewins
Novak Đoković

“Intervju koji sam dao za Ekip, kada sam bio pozitivan na koronavirus, bio je užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim”, priznao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković u nastavku intervjua za BBC, koji je večeras emitovan samo za britansko područje.

– Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem “Ekip” kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvek sam imao odličan odnos sa njim. Nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno – rekao je Ðoković.

Srpski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom “saslušanja u Melburnu”.

– Definitivno nije bilo prijatno. Ne želim da sedim ovde i da se žalim na uslove u tom centru jer sam ja ostao sedam dana. Osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutro do devet ujutro, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je mnogo, mnogo intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovara sa nadređenim. Trajalo je to čitavu noć. Prvo je to postavljeno, pa povučeno, pa onda je opet viza povučena, pa sam bio slobodan četiri dan i trenirao sam. Nisu to bili normalni dani treninga koje sam obično imao pre grend slem takmičenja, helikopter je leteo preko “Rod Lejver” arene tokom svakog treninga. Kamere su bila svuda – ispričao je Đoković.

Otkrio je i da su mu veliku bol nanele kolege svojim reakcijama.

– To je me je mnogo povredilo, osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open – poručio je Đoković.

1 COMMENT

  1. Iduceg glasanja Ministar vise nece imati svoj posao. Kad dajes izjave samo daj one koje ti zelis da oni znaju, Novak, prijateljstvo ne postoji vise kao nekada, ovih dana dolari prave prijateljstvo, svi ce ti biti prijatelji ako se moze zaraditi koji dolar od tebe.
    Sramota me je bilo reci da sam Srbin zbog izdaje nasih patriota I heroja iz zadnjeg rata ali eto, pojavi se neki covek ka ti I vrati mi ponos nazad.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here