MTEL Global
Najgledaniji TV sadržaji na jednom mestu

Nove serije i nove sezone emisija i kvizova očekuju vas i ove jeseni na MTEL TV-u , najboljoj TV usluzi za naše ljude u inostranstvu.

Na RTS 1 ove jeseni pratite novu porodičnu seriju “U klinču”, čijih 30 epizoda o izazovima sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji. Glavne uloge tumače Branka Katić i Nikola Kojo, kao i mlada regionalna muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž (Voyage).

Na istom kanalu pratite seriju “Bilo jednom u Srbiji”, toplu ljudsku priču smeštenu u Leskovac, između dva svetska rata. Uloge tumače: Sloboda Mićalović, Viktor Savić, Zoran Cvijanović, Mira Banjac, Dragan Petrović Pele, Andrija Stoilković kao i Ivan Bekjarev kome je ovo poslednja uloga.

Pored neprolazne “TV Slagalice” koju možete gledati svakog dana u 19 časova, deseta sezona kviza “Potera” donosi nova iznenađenja u starom terminu – ponedeljkom u 21 čas. Za porodičnu zabavu tu je nova sezona popularnog kviza “Stigni me ako znaš” petkom u 22 časa. Nedeljom u 21 čas, vraća se i kviz “Ja volim Srbiju”. Za najmlađe gledaoce stiže novi kviz “NTC kviz”, nastao prema sistemu učenja osnivača Mense Jugoslavije.

Na jednom od najgledanijih TV kanala Prva TV ove jeseni emitovaće se omiljena srpska TV novela “Igra sudbine”. Novost je ta što će se 4. sezona emitovati ne samo radnim danima već i vikendom od 20 časova.

Odmah potom, od 21 čas počinje nova serija pod nazivom “Od jutra do sutra”. Glavni junaci su voditelji i svi oni koji su iza kamere, a šta se zapravo dešava kada se kamere ugase saznaćete svakog radnog dana od 21 čas na Prvoj.

U septembru će početi i nova serija “Popadija”. Desa (Nina Seničar) će zameniti život manekenke u Njujorku i Los Anđelesu kako bi živela na selu sa svojim mužem Milanom (Dejan Bućin) koji postaje pop u malom selu u Srbiji. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine i ispunjena je duhovitošću i specifičnim karakterima.

Budićete se uz Jutarnji program Prve, a važne informacije dobijaćete u emisijama “Vesti” i “150 minuta”. Na ekrane se vraćaju i emisije Exkluziv (17.30) i Exploziv (18.45), kultne emisije Mašana Lekića “Dosije” i “Na mestu zločina”, kao i “Nećete verovati”, autora Gvozdena Nikolića. Ne zaboravite ni emisiju “Radna akcija sa Tamarom” koja se emituje utorkom od 22 časa.

Na kanalu Superstar od 24. septembra očekuje vas “Južni vetar 2”, nastavak sage o Petru Marašu (Miloš Biković), srpskom narko bosu koji biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.
Na Arena sport kanalima kao i u toku svake sezone pratite domaći sport i domaće lige: Super liga, ABA liga, Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Na Happy TV mnogi će voleti etno emisije “Prelo” i “Provodadžije”, “Muzički specijal”, “Poželi pesmu”.

Gledaoci će i u predstojećoj sezoni na Pink TV uživati u talk show emisijama “Ami G Show” i “Magazin In”, a deo programske šeme ostaje i najgledanija emisija o poznatima “Premijera – Vikend specijal”.

“Zadruga” je od početka emitovanja stekla titulu najgledanijeg rijalitija a novu sezonu “Zadruga 6” pratiće milionski auditorijum. Produkcija TV Pink je potvrdila neka od imena učesnika – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik “Zadruge 6”, a odmah za njim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i mnoga druga nova lica.

Pratite najgledaniji TV sadržaj uz MTEL TV uslugu. Svi kanali iz MTEL TV ponude dostupni su u svim MTEL TV paketima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here