1 : 1
MOLDE - PARTIZAN

Strelci: 1:0 Džejms u 72, 1:1 N. Miletić u 80.

U revanšu plej-ofa za Ligu Evrope “crno-beli” igrali 1:1 s Moldeom u Norveškoj, a pre sedam dana su pobedili s 2:1 pa će u petak u 13 časova u Monaku biti u žrebu.

Molde: Kraniks, Haraldseid, Foren, Gabrijelsen, Haugen, Husein, Orsnes, Boli (od 60. Omoijanfo), Volf Ejkrem, E. Hestad, Džejms.

Partizan: Stojković, N. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Asano, Šćekić, Zdjelar, Tošić (od 82. Lutovac), Sadik (od 68. Ožegović), Suma (od 66. Natho).

Kraj 

88`: Ožegović je dao gol – ali bio je u ofsajdu.

85`: Prvo je Ožegović odmah posle izjednačujućeg pogotka mlako šutirao u protivnapadu, a nedugo zatim pripretio je i domaćin. Stojković je lepo skratio ugao da ukroti šut po zemlji iz kaznenog prostora.

80`: 1:1 – Tošić je centrirao iz kornera s desne strane, a bek Miletić je skočio kao kad košarkaši zakucavaju. I on je glavom zakucao loptu u mrežu s pet-šest metara.

72`: 1:0 – Bio je centaršut iskosa iz slobodnog udarca. Lopta je zakačila jednog Partizanovog igrača u živom zidu, promenila je smer, ali taman da je na suprotnoj stativi sačeka napadač norveškog tima Džejms i da je sprovede u mrežu. Pavlović je zakasnio da ga omete.

69`: Natho, koji je ušao u igru pre tri minuta, izborio se za šut iskosa po zemlji u šesnaestercu, ali je golman Moldea prozreo njegovu nameru da puca u bliži ugao.

Molde napada od početka drugog poluvremena. Kreće domaćin na sve ili ništa.

60`: Dok je, žaleći se na povredu, ležao na travi, Ostojić se uhvatio za glavu. Činilo se da je to obnovljena povreda zbog koje nije igrao u Beogradu, ali se ipak pridigao. Ubrzo se vratio u igru.

Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena u timovima.

Poluvreme

40`: Partizan je krenuo u obećavajući protivnapad, ali je jedan igrač Moldea to prekinuo oštrim prekršajem već na polovini “crno-belih”. Dobio je žuti karton.

11`: Zdjelar pucao sa ivice šesnaesterca, a golman Moleda se ispružio koliko je dug.

10`: Molde, koji juri rezultat, pokušava da se nametne na igralištu s veštačkom travom

Meč je počeo

Partizan: Stojković, N. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Asano, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Sadik, Suma. Trener: Milošević.

U odnosu na prvi meč počinje half Ostojić, koji u Humskoj nije igrao zbog povrede (u odbrani bio Vujačić), a krenuće i Japanac Asano (u prvoj utakmici prednost imao mladi Stevanović).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here