Četvrtak 13. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Nedelja 16.02.2014.
09:44
Alo A

Pucano na Amadeus bend jer šire patriotizam?

Otkad su objavili pesmu i spot "Moja zemlja", u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke da prestanu da šire patriotizam. Pre nekoliko dana nepoznata osoba je čak pucala na automobil kojim je upravljao autor numere Bojan Stanimirovića

Otkad su objavili pesmu i spot "Moja zemlja", u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke
 

- Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo udarac. Nije pridavao tome značaj i tek kod Vukovog spomenika upalila mu se lampica za ulje. S obirom na to da je bilo kasno popodne, majstor nije radio i Boki je ostavio vozilo ispred radnje. Tek sutradan je usledio šok! Dobro poznajemo balistiku i jasno nam je da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo - priča frontmen grupe Aca Stanimirović.


Momci najpre nisu želeli da dižu halabuku u medijima i da događaj prijave policiji, ali predomislili su se kada su nastavili da dobijaju preteće poruke. Metak su odneli u policiju i dali izjave, a sada očekuju da se napadač što pre uhapsi.


- Ko je pucao za sada se ne zna! Iskreno želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će "Amadeus" nestati ako se zapreti kompozitoru, grdno se vara. Mi ovo radimo samo zbog dece Srbije, nemamo šta da izgubimo, poručuje Aca.

Sporni spot:

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.02.2014. 09:54
Патриотизам смета:Чеди Јовановићу,Ненаду Чанку,Бојану Пајтићу,Тадићу...много их је.Накотила се којекаква антисрпска багра.Ови набројани подстичу антипатриотизам.
Nedelja 16.02.2014. 10:11
Pesma i spot su vrh, prva liga. nadamo se da je napad slucajnost.da li je moguce da je to zbog ove predivne pesme?
Nedelja 16.02.2014. 10:55
Nema ništa bez nacionalističke diktature! Neki ljudi tek danas shvataju ono što govorim odavno. Mi smo prebrzo krenuli u neku demokratiju i liberalizam samo što se oslobodismo od Turaka i Austrougara. Preskočili smo jednu bitnu stepenicu, loše prošli s druge strane, potencijali izginili i otišli preko grane, a ostali i namnožili se izdajnici. Danas smo tu gdje jesmo vlastitom krivicom zbog budalastog poštenja, suprotno od onog Poštenja, jer kada je ono budalasto onda se prave kojekakve Jugoslavije na vlastitu štetu i dobija se efekat OVCE U ČOPORU VUKOVA, koji se na kraju nađu i u vlastitoj zemlji od vlastite krvi - izdajnici. To je ceh koji plaćamo. Kontinuitet naših promašaja!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online