Sreda 12. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.05.2010.
13:31
Press rs A

Bojanić je bezobrazni matorac!

Denser Ivan Gavrilović, koji je zbog najmanjeg broja glasova publike u subotu uveče po drugi put napustio "Farmu", otkriva ko mu je najviše išao na živce u intervjuu za beogradski list "Press"

Po drugi put leti sa Farme : Ivan Gavrilović
 

To je Miloš Bojanić za koga kaže da je jedan "bezobrazni matorac koji neviđeno laže", pa je morao da ga dovede u red.

Ivan Ferce Firči biće ovonedeljni gazda imanja u Lisovićima. Njega je, kao što pravila nalažu, izabrao izbačeni farmer Ivan Gavrilović.

 

Firči će večeras odrediti farmere koji će nedelju dana biti sluge i uz ostale VIP seljake pokušati da ispune sedmični zadatak.

"Kada sam saznao da je nagovarao Raku da me prebije nakon izlaska sa „Farme", u prvom trenutku nisam mogao da poverujem. Onda smo Gagi, Firči i ja napravili lokalni dogovor da ga malo isprozivamo da bismo mu ukazali na njegovo "šabansko" ponašanje. Morali smo to da uradimo jer je bezobrazan matorac. Čim je uvideo da je pogrešio, izvinio se i kleo u decu i porodicu kako on to navodno nije rekao."

Zašto si onako burno reagovao kada te je Gagi isprozivao što si „puštao gasove" za slavskom trpezom?

"Gagi me je potpuno izvalio! Kao da se desilo ne znam ni ja šta - "pukla atomska bomba". Nisam očekivao od njega da tako odreaguje! Poneo se kao da on nikada nije puštao golubove".

Kako komentarišeš odnos Milene Ćeranić i Nemanje Stevanović?

"Koliko god delovali bezobrazno, oni su samo razmaženi klinci! Nemanja je jako dobar dečko, uvek hoće da pomogne i vredan je. S druge strane, iako Milena publici izgleda kao namćor, mislim da nije takva i da je situacija u kući doprinela da se ona ponaša nedolično. Mada, njena istorija jeste burna, naprimala se ona "bananamena" puno, ali ja to ne znam, tako se priča."

Zašto si nagovarao bivšu Nemanjinu devojku Draganu da mu se približi na imanju?
 

"Želeo sam da je "nafuram" na Nemanju, da napravimo neku spletku. To je bio moj domaći zadatak od strane našeg lokalnog tabora. Pričao sam joj da je Nemanja slep kod očiju, a da je ona pozitivna i da treba da mu se približi. Međutim, to mi nije uspelo jer je Ćeranićka fatalna, bezobrazna i ima tu neku muškost u sebi, što Nemanju "pali".


Po izlasku sa „Farme" dočekala te je tužna vest da ti je umrla tašta?

"Da! Nažalost, ta vest nas je sve iznenadila i potpuno šokirala. Budući da mi je žao što sam ispao sa "Farme", jedina dobra stvar je to što ću u ovako teškom trenutku biti uz suprugu i porodicu."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online