Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.01.2017.
10:02
alo.rs, Vestionline A

Krunićka uhapšena sa drogom u gaćama!

Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić veče pred ulazak u petu sezonu šou-programa "Parovi" privedena je u policijsku stanicu "29. novembar" jer su joj u gaćama pronašli drogu, ekskluzivno saznaje tabloid "Alo!".

Instagram/jelenakrunic
Jelena Krunić

Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Nakon saslušanja u policiji, Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

Jelena Krunić je široj javnosti postala poznata tokom učešća 2015. godine u rijalitiju "Farma". Po sopstvenom priznanju, Jelena se na najpoznatijem imanju u Srbiji drogirala tako što je na žurkama mešala alkohol i tablete. U takvom stanju pokazivala je grudi, spopadala Kristijana Golubovića i terala ga na bludne radnje.

Jelena je priznala da je mešala alkohol i lekove i tokom učešća u četvrtoj sezoni rijaliti šoua "Parovi". Zanimljivo je da ju je Gastoz optužio da se bavila prostitucijom, podvodila devojke i dilovala drogu. Takođe, prema pisanjima nekih medija, Jelena se pre nekoliko godina lečila od narkomanije.

- Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22.05 i 22.10 u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao "droga za siromašne", jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja, četiri grama iste nedozvoljene supstance. Nakon što su privedeni, oni su prosleđeni u četvrto odeljenje na saslušanje. Pošto je utvrđeno da kod sebe imaju količinu droge koja je za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, a protiv oboje su podnete krivične prijave - otkriva izvor dobro upućen u ovu priču, prenosi "Alo!".

Rijaliti zvezda je prošle godine uhapšena na koncertu Enrikea Iglesijasa u beogradskoj "Kombank Areni", jer se pijana potukla sa jednom devojkom i tom prilikom razbila staklo u VIP loži. Obezbeđenje je obuzdalo učesnicu "Parova", a kad je stigla policija, utvrđeno je da je Jelena izazvala incident, pa je privedena u stanicu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online