Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.03.2018.
16:40
Vestionline A

Magnifico najavio specijalnog gosta: "Divna" i "Haljinica boje lila" odjekivaće u Beogradu

Popularni slovenački kantautor Robert Pešut Magnifico (Manjifiko), tvorac hitova "Divna", "Pukni zoro", "Samo malo" i drugih, nastupiće 15. aprila u Beogradu, u "Belexpocentru".

Strangefear (promo)
 

Kao specijalni gost na koncertu pojaviće se Nikola Pejaković Kolja, glumac i scenarista filmova "Lepa sela lepo gore", "Rat uživo", "Ledina" i hit serije "Vratiće se rode", ali i režiser i autor pesama kao što su "Haljinica boje lila“ i "I eto, udade se ti za konja".

On ističe da se raduje gostovanju i sa ushićenjem govori o saradnji sa slovenačkim muzičarom:

- Magnifico je talentovan i dobar čovek. Čast mi je što ću da otpevam i odsviram nekoliko pesama sa njim u Beogradu. Kada je reč o snimanju pesme "Divna", u Ljubljani, Robert je moju porodicu i mene ugostio upravo tako - divno. Čitava ekipa oko njega, njegov burazer Šac i saradnici, bili su divni, hvala im još jednom. Sve u svemu - divno. Vidimo se u Belexpocentru!

S obzirom na to da su Magnifico i Dragan Bjelogrlić dugogodišnji saradnici, neki od hitova iz serijala "Montevideo" već su stekli status evergrina, što se dešava i sa numerom "Divna". Pored originalne verzije sa muzičarem Ogijem Radivojevićem, koja se može čuti u odjavnoj špici "Senki nad Balkanom", ostvarenja koje je brzo osvojilo srca publike, kafanska verzija pesme sa Nikolom Pejakovićem zaživela je u samoj seriji, ali i van nje. Kompoziciju prati emotivno izvođenje, melanholična melodija i stihovi koji vode u pravcu sevdaha. Sve zajedno najavljuje koncert pun emocija i dobre muzike koja se ne propušta.

Robert Pešut Magnifico poznat je po prepoznatljivom humoru i poigravanju sa mnogim žanrovima, od popa i roka, preko elektra, do srpskog folka, o čemu svedoče njegovi hitovi. "Hir aj kam, hir aj go" je bio tema jedne od kolekcija modnog maga Roberta Kavalija, a uspeh su postigle i "Silvija", "Pismo kumu (Rambo Rambo)", "Giv mi mani" i mnoge druge pesme. Svoju muziku opisuje kao retro šik, kombinaciju balkan-disko šlagera i džeza. Tokom dvadesetpetogodišnje muzičke karijere izdao je 11 albuma i postao poznato ime širom sveta. Njegov četvrti album, "Export/Import" (2004), doneo mu je uspeh širom Evrope, a izdavačka kuća "Soni" objavila ga je u čak 56 zemalja. Najveću popularnost u Srbiji stekao je zahvaljujući muzici koju je radio za serijal "Montevideo". 

Ulaznice za beogradski koncert mogu da se nabave putem "Eventim" i "Gigs Tix" prodajne mreže, po ceni od 1.190 dinara za parter i 1.790 dinara za VIP. 

FB event: www.facebook.com/events/2063125207306115

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online