Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.10.2010.
10:34
Blic A

Lana: Moje je da zagolicam maštu

Lana Dramićanin, nekadašnja voditeljka emisije "Relly" na RTS-u, nedavno je prešla na OBN televiziju gde vodi provokativnu "Laninu vremensku prognozu", te se iz Beograda preselila u Sarajevo. Prognozu vodi u seksi kostimima koje, kako kaže, sama bira da bi zagolicala maštu gledalaca, pišu beogradski mediji.

- "Lanina vremenska prognoza" privukla je pažnju čitave Evrope i sveta. To je zaista neverovatan rekord za samo mesec dana emitovanja emisije. Čelnici OBN televizije osmislili su idejni plan emisije, a ja sam uradila sve ostalo sa svojom harizmom i energijom. Poenta su poruke između redova. Cilj je ostvaren samim rekordima gledanosti - kaže Lana intervjuu za ''Blic''.

Na pitanje kako doživljava komentare da je njena prognoza u stvari erotska, kaže da je na njoj da probudi maštu gledalaca.


- Lanino je samo da zagolica maštu, a ostalo je na gledaocima - kaže voditeljka i navodi da sama bira garderobu za emisiju. U jednoj emisiji bila je obučena u kostim policajce, te u sobaricu.


- Lana sama bira garderobu. U zavisnosti od teme. Svaki dan je različiti kostim koji prati tekst. Teme uglavnom biram sama, a u pisanju tekstova mi pomažu Vedrana Seksan i Vanja Bulić. Inspiraciju pronalazimo u svemu što nas okružuje, svakodnevnim dešavanjima kako u BiH, tako u regionu i svetu. A zanimljiv mi je i svetski šou-biznis - kaže Lana za beogradski list.

Lana se zbog posla iz Beograda preselila u Sarajevo.


- Dobila sam ponudu koja se ne odbija. Sigurno ste čuli za narodnu izreku koja kaže: "Budala živi gde je navikao, a pametan gde mu je bolje." A Lana je uvek bila pametna - kaže voditeljka i navodi kako su reagovali njeni najbliži kada je odlučila da vodi provokativnu prognozu.


- Moji roditelji me u svemu podržavaju. Ja u šali kažem da su navikli na moje bubice, od odlaska u Venecuelu sa 18 godina, zatim upisivanja španskog jezika dok sam bila na drugoj godini Pravnog fakulteta, pa i do dolaska u Sarajevo i angažmanu na OBN televiziji - priča Lana i navodi da je Bosni veoma popularna.


- U čitavom regionu obožavaju Lanu i njenu vremensku prognozu. Stalno me zaustavljaju i pitaju za vreme i da se slikam s njima. Inače, ljudi kažu kada dobijete vic, to je potvrda vaše popularnosti, a ja sam nedavno čula više njih: "Čak ni Čak Noris ne zna kakvo će vreme biti, samo Lana zna."

Ona kaže da nema vremena za izlaske, jer, kako kaže, puno radi.


- S obzirom na to da sam od jutra do sutra u redakciji, ne stižem da izlazim i još uvek se najviše družim sa svojim laptopom. Noćni izlasci mi inače ne prijaju - kaže Lana i otkriva koji tip muškarca voli.


- Već i ptičice znaju da Lana voli plavooke plavušane.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online