Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.05.2014.
20:00
Luxlife A

Ševroletov Kamaro kupe

Ševroletov legendarni Kamaro je jeftini "mišićavi" automobil koji obuzima pažnju mnogih entuzijasta širom sveta, uključujući i nas. Odličan stil ovog automobila u paru sa snažnim motorima, daju kombinaciju koju konkurencija (koju predvodi Dodž Čelendžer) teško može da prestigne.

Evo pregleda kako bi naredni model mogao da izgleda i šta bi sve mogao novo da donese.

Ševrolet Kamaro 2013
 

Dizajn:

Sam izgled je inspirisan model C7 Korvete. Takođe se vidi uticaj Majkl MekGi-jevog koncepta koji se pojavio ranije ove godine, kao njegov vid kako bi Kamaro treba da izgleda.

Prednji deo je prihvatio poslednje Ševroletove promene u dizajnu, dok je rešetka podeljena u dva dela i ostavlja odličan utisak na prvi pogled. Nova prednja svetla se nastavljaju na dugačku haubu i branike koji liče na C7 model. Iste linije se pružaju i preko vrata do kraja karoserije.


Enterijer:

Dizajn enterijera je uvek bio solidan kod ovih modela, ali je uvek bilo mesta za poboljšanja. Preglednost je nešto na šta su se korisnici posebno žalili. Sve ovo su pokušali da isprave, a ishod možete da vidite na slikama.

Pogon:

Nova generacija motora će verovatno biti slična kao kod konkurencije, 3.6 motor sa 6, ili 8 cilindara, a očekuje se i 2.0 turbo opcija sa 4 cilindra. Povezan na njih će verovatno biti sedmostepeni ručni menjač i osmostepeni automatik, sa pogonom na zadnje točkove.

Ne očekujte da će se vratiti zver iz modela Z/28 7.0, već varijante tvin turbo motora LT1 6.2 V8, sličan onome koji je u C7.

Platforma i upravljanje:

Zbogom Zeta, dobrodošla Alfa. Platforma Holden Komodore, pete generacije odlazi u penziju. Zameniće je platforma koja se koristi u Kadilak ATS modelu i ostalim novim GM vozilima. Očekuju se poboljšanja u težini, performansama i potrošnji.

Očekuje se da će se kupe i kabriolet verzija pojaviti krajem 2015. godine ili početkom 2016. Do tada, pogledajte jedan od mogućih izgleda ovog automobila, koji svi željno očekujemo.

Jedan od mogućih izgleda Ševroleta Kamara kupe-a
 

Konkurencija:

Jedino ako ste živeli ispod kamena, ne znate ko je konkurencija ovom automobilu. Legendarni obračun koji je počeo 1967. godine, kao odgovor Ševroleta na Mustang, ne prestaje ni danas. Tu je i Dodž Čelendžer koji je upravo dobio kozmetičke izmene i izgleda bolje nego ikada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online