Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.04.2015.
12:24
S. Ban A

Škorpija ubija pogledom

Govorom tela otkrivamo horoskopski znak u kome smo rođeni. Podela je povezana s četiri elementa, vatrom, zemljom, vazduhom i vodom. Iako ovo spada u takozvanu zabavnu astrologiju, tumačenja mogu biti iznenađujuće tačna.

kamalkapoor.com
 

Proverite:

Vatra:

Ovan svojim pokretima odaje odlučnu, samouverenu i spretnu osobu. Direktan je i borben u komunikaciji. Gura se u prvi red, poskakuće i hoda brzim i odlučnim koracima, čelom nagnuti napred.
Lav odiše autoritetom i posebnošću. Besprekorno negovan, u odličnoj formi. Na specifičan način se prsi, naročito kada se sprema da nešto važno saopšti. Držanje tela je ispravljeno do granice nametljivosti.
Strelac izgleda bezbrižno i dobrodušno. Krupan je, sporo se kreće, a svoju naklonost izražava dodirima. Često ga krase širok osmeh i krupni zubi.

Zemlja:

Biku na licu sve piše. Naglašen, značajan pogled, namrštenost, podignutost obrva. Svoju osetljivost i senzualnost krije iza hladnog izgleda.
Devica je uzdržana, ali naizgled neprimetnim i diskretno nervoznim pokretima odaje nesigurnost. Čačka kosu, gladi odeću i grozničavo trlja ruke.
Jarac ima besprekorno držanje tela i ne odaje emocije. Vojnički stav može biti poljuljan kada se zainteresuje za nekog, tada traži da se ponovi rečenica i sve to da bi dobio na vremenu.

Suptilni flert

Kad je reč o vazdušnim znacima, to izgleda ovako:
Blizanci su brbljivi i znatiželjni, stalno u ruci imaju olovku, telefon ili knjigu. Deluju detinjasto, preterano su veseli, cupkaju u mestu. Okolina ih, često neopravdano, ne shvata ozbiljno.
Vaga govorom tela šalje signale suprotnom polu. Flert i igra pogledima glavna je karakteristika ovog znaka. Voli da je primećena, pa u skladu s tim ne bira sredstva, ali, nikad neodmereno ili vulgarno.
Vodolija je u mladosti bučna i osoba koja je primećena u svakom društvu. Kada ih životno iskustvo nauči, buntovništvo zamenjuju strogim i naizgled nezainteresovanim držanjem iza koga kriju pravu prirodu.

Voda:

Rak ide iz krajnosti u krajnost. Ili se u potpunosti povlači i tromo prepušta drugima da vode glavnu reč, ili ako se odvaži da nastupi, šokira sve oko sebe svojom neodmerenom agresijom i žustrinom.
Škorpiju krasi ubitačan, prodoran pogled i, ako je ljuta, stisnute usne. Govor tela je otvoren i direktan, ali iz potaje uvek vreba svojom seksualnošću i magnetizmom.
Ribe svoju nesigurnost ispoljavaju tako što uspostavljaju komunikaciju s nepoznatim ljudima kako bi našle u njima saveznike i srodne duše. Šakama pokrivaju usta da bi sakrile o čemu pričaju, čak i onda kada je to nepotrebno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online