Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.03.2012.
20:02
Blic A

Platini naredne nedelje u poseti Srbiji

Predsednik UEFA Mišel Platini boraviće 15. i 16. marta 2012. godine u zvaničnoj poseti Srbiji.

Platini stiže u Srbiju na otvaranje terena koji će nositi njegovo ime

Dva su razloga Platinijevog dolaska sa saradnicima u našu zemlju - on će biti gost u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi na svečanosti upriličenoj zbog činjenice da će jedan teren nositi njegovo ime i gde će prisustvovati važnim sastancima sa predstavnicima FS Srbije, a zatim i sa čelnicima saveza iz regiona, a takođe će učestvovati u radu Dvanaestog veća Evropske konferencije ministara sporta.

U petak 16. marta, Mišel Platini će sa saradnicima - prvim potpredsednikom UEFA Mariosom Lefkaritisom, generalnim sekretarom Đanijem Infantinom i zamenikom generalnog sekretara Teodorom Teodoridisom, biti gost FS Srbije u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Posebna svečanost tog dana biće upriličena povodom imenovanja jednog od terena našeg Sportskog centra "Mišel Platini", a otkrivanju table uz goste iz Niona prisustvovaće i predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić.

Svečanost u Staroj Pazovi biće upriličena i povodom organizovanja prvog razvojnog turnira UEFA u obe konkurencije. Naime, od 13. do 17. marta biće održan turnir igrača uzrasta do 16 godina, a učestvovaće selekcije Srbije, Bugarske, Makedonije i Albanije. Posle njega uslediće turnir devojčica uzrasta do 17 godina, na kojem će se takmičiti nacionalne selekcije Srbije, Bugarske, Makedonije i Hrvatske.

Predsednici Karadžić i Platini će prisustvovati utakmicama turnira, a zatim će uslediti i važni sastanci. Najpre, visoka delegacija iz Niona susrešće se sa čelnicima FS Srbije, gde će razmotriti niz zajedničkih akcija koje se sprovode, kao i mogućnosti unapređenja dalje saradnje na dobrobit i evropskog i srpskog fudbala.

Zatim će uslediti i sastanak sa predstavnicima delegacija nacionalnih saveza iz regiona. Tog dana gosti FS Srbije biće i čelnici FS Makedonije - predsednik Haralampije Hadži-Ristevski i generalni sekretar Igor Klimper, FS Albanije - predsednik Armand Duka i šef Međunarodnog odeljenja Denis Bastari, NS Hrvatske - predsednik Vlatko Marković i generalni sekretar Zorislav Srebrić i FS Bugarske - predsednik Borislav Mihailov i generalni sekretar Borislav Popov.

Mišel Platini će u četvrtak, 15. marta, u beogradskom "Belekspo centru", učestvovati na skupu evropskih ministara sporta. Pred okupljenima će biti niz važnih tema vezanih za sprovođenje akcija koje teže eliminaciji svih anomalija u sportu, a na bazi zaključaka sa prethodnog skupa održanog u Bakuu.

Predsednik UEFA Platini će se obratiti okupljenima u završnom delu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online