Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.05.2015.
11:08
Vestionline A

Mitrović pomaže KK Partizan!

U košarkaškoj sekciji Partizana je teško. Preteško. Večiti, isti problemi - finansijski. Neki žele da pomognu, neki ne. Neki su istinski navijači crno-belih, neki ne. Mnogima je pomenuto Sportsko društvo (uopšteno) obezbedilo egzistenciju, pa žele da se oduže i daju doprinos u agoniji koja traje godinama, a da li joj se nazire kraj, teško je oceniti...

Reuters
Pomoć: Aleksandar Mitrović

Iz Belgije stiže sjajna priča, koja će ganuti sve navijače kluba iz Humske. Aleksandar Mitrović pomoći će KK Partizan!

U intervjuu za "Alo", napadač Anderlehta, oko koga se "tuče" pola Evrope otkrio je svoje zamisli, koje želi da pretoči u delo.

O nastavku karijere...

- Ne opterećujem se gde ću nastaviti karijeru, o tome brinu mo menadžer i otac. Polako i sa tom Premijer ligom. Njukasl i Mančester junajted jesu klubovi koje simptatišem, Alan Širer jeste jedan od mojih igračkih idola, engleski fudbal jeste primamljiv, aktraktivan, brz, ali sada razmišljam samo o Anderlehtu - 

- Samo sam gledao utakmice, gledaću i navijati za Partizan dok sam živ. Moramo da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo zapravo ljudi - objašnjava mladi ofanzivac belgijskog velikana.

Sa košarkašima se, kako kaže, nije družio. Ljubav je jedini razlog za ovakvu odluku.

- Želim da na konkretan način pomognem košarkaškom klubu. Uplatiću određenu svotu kako bi se finansijska situacija stabilizovala. Partizanovac sam, to je moja obaveza, a apelujem i na ostale sportiste iz crno-bele familije da prepoznaju koliko je težak trenutak. Ima nas dosta koji smo u inostranstvu potpisali dobre ugovore, red je da vratimo bar deo onoga što je nama Partizan dao - priča popularni "Mitrogol".

Mitrović bi mogao da doprinese i fudbalskom klubu, koji će (kako stvari stoje) ovog leta profitirati od naredne prodaje.

Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra - priča kroz osmeh Aleksandar i nastavlja: - Zaista, navijaću da taj transfer bude što veći i zato što bi od toga korist imao i Partizan. To je klub koji me je najviše naučio fudbalu, životu... Ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo u Beogradu, na stadionu, u druženju s prijateljima, igračima, trenerima... Raduje me što ćemo vratiti šampionski trofej u vitrine, zaslužili su ga momci, svaka im čast - podvukao je Aleksandar Mitrović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online