Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.05.2013.
15:05
Vestionline, Sport A

Savanović: Neupotrebljiv sam zbog povrede leđa

Košarkaš Anadolu Efesa Duško Savanović potvrdio je da je selektoru Dušanu Ivkoviću rekao da možda neće moći da računa na njega za Evrobasket u Sloveniji, zbog povrede leđa koju vuče duže vreme.

Duško Savanović

Savanovićevo ime se našlo na spisku igrača za koje grčki mediji tvrde da sigurno neće biti u sastavu ’orlova’ na Evropskom prvenstvu, uz Zorana Ercega, Stefana Markovića i Milana Mačvana.

"Kada je selektor Dušan Ivković nedavno bio u Istanbulu, videli smo se i razgovarali. Izložio sam mu trenutni zdravstveni bilten, koji je daleko od dobrog. Objasnio sam mu da sam u očajnom stanju, da imam dosta problema sa leđima i da konstantno primam injekcije protiv bolova kako bih mogao da igram i izguram sezonu do kraja", istakao je Savanović.

Jedan od nosilaca igre reprezentacije Srbije poslednjih godina, kaže da je Ivkoviću objasnio da u stručnom štabu nacionalne selekcije moraju da razmišljaju o opciji da on možda neće biti u stanju da se pojavi na pripremama i igra u Sloveniji.

"Duda je to shvatio i razumeo. Uostalom, on je uvek bio za to da je zdravlje igrača na prvom mestu i brinuo je o nama. Sigurno da ćemo da se čujemo i budemo u kontaktu i narednih nedelja, pa ćemo da vidimo kako će da se razvija situacija. Uvek sam se odazivao pozivima u reprezentaciju, što ću i dalje da činim, ako mi telo i zdravlje dozvole. Šta da se radi, nisam više ni mlad", naglasio je Savanović.

Erceg: Nisam otkazao dolazak u reprezentaciju

 

Srpski reprezentativac i igrač CSKA Zoran Erceg demantuje navode portala "Eurohoops" da je otkazao selektoru Dušanu Ivkoviću dolazak među "orlove".

 

"Ništa ja nikome nisam otkazao"m rekao je Erceg u izjavi "Blicu", koji je naveo prost razlog zbog kog nije siguran da će igrati u Sloveniji.

 

"To ne mogu da kažem, prvo treba da budem pozvan u reprezentaciju. Sada sam koncentrisan na kraj sezone sa CSKA, svi ostali planovi ostaju za kasnije".

 

On je razgovarao sa Dudom kada je selektor obilazio naše košarkaše u Moskvi.

 

"Bio je to informativni razogovor, tema je bila reprezentacija generalno. Upoznao nas je sa planom priprema, programom utakmica, interesovao se za našu formu, ali nikakvih konkretnih pitanja i obećanja nije bilo sa njegove ni sa moje strane".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online