Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.04.2017.
19:21
Vestionline, aba-liga.com A

Radonjić: Okrnjeni smo, videću u kakvom stanju su igrači

Nakon završene sezone u Evroligi, u kojoj su zauzeli deveto mesto, košarkašima Crvene zvezde preostala je borba za trofeje na domaćem terenu. Pre svega finale ABA lige, koje počinje u ponedeljak, kada će srpski šampion u Beogradu ugostiti prvaka Hrvatske - Cedevitu.

Tanjug
Videćemo da li će i posle finala ABA lige Radonjić biti u istom raspoloženju kao u Nišu 

- Došli smo samog kraja, ovo je veliko finale, znamo koliko donose ove utakmice, mi smo i pre sezone ove mečeve stavili kao prioritet, i sada je na nama da u ovom finalu ispunimo taj cilj - a to je osvajanje ABA lige. Biće teško, ovi mečevi su uvek zanimljivi, samo priželjkujem naše dobro zdravlje, i želimo da damo sve od sebe da odbranimo domaći teren, u prvom meču i da seriju otvorimo pobedom - kazao je kapiten crveno-belih Luka Mitrović.

Trener Dejan Radonjić bio je nešto opširniji.

- Jasna je važnost ovog finala, mi smo mnogo pričali o tome od samog starta sezone u svakoj prilici, jer je bilo od starta sezone poznato šta je prioritet. Odigrali smo dobro sezonu, Cedevita je takođe odigrala dobro i realno je da se nađemo u finalu. Napravili su tim da bi pokušali da se vrate u Evroligu, imaju kvalitet i iskustvo da igraju na različite načine, a u meču protiv Partizana pokazali su da i u teškim uslovima i u dodatno otežanim okolnostima mogu da odigraju dobro. Imali su malo vremena, šest dana od prošle utakmice protiv Cibone da sve to poslože. Mi smo, s obzirom na svoje okolnosti, to u hodu rešavali. U toj problematici smo više od dva meseca, igraćemo bez Jovića. Raspored nije human, ali je jedini moguć. Mi smo tek stigli iz utakmice, doputovali smo u Beograd u subotu uveče. Idem posle konferencije na trening, pa ćemo videti ko je sve spreman za utakmicu, nadam se da nije ostavilo traga, ali svakako okrnjeni jesmo. Moramo da možemo i pokušaćemo da ostvarimo pobedu, s obzirom na to da smo fokusirani na prvi meč i na to da u njemu dođemo do pobede. Značaj meča je jasan i nama i svima koji dođu u Pionir i to svima treba da bude jasno - objasnio je Radonjić.

Prva dva meča finala plej-ofa biće odigrana u ponedeljak i utorak u Beogradu, treća i eventualno četvrta u Zagrebu u četvrtak i petak, a ako bude potrebe za "majstoricom" ona će biti odigrana u nedelju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online