Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 10.02.2011.
04:39
Alo A

"Hrvati i muslimani Srbima vadili organe"

Hrvati i muslimani su još pre kosovskih Albanaca vadili Srbima i Romima organe, i to pretežno deci, tvrdi Ratko Ličina, ministar u vladi Republike Srpske Krajine u izgnanstvu.

I Hrvati i muslimani Srbima vadili organe?
 

Ličina kaže da su Srbi monstruozno secirani i u Vukovaru i Osijeku 1991. godine, kod Bosanskog Broda godinu dana kasnije, te na Miljevačkom platou u Dalmaciji tokom juna 1992. godine, kao i u Medačkom džepu u septembru 1993. godine. Za ove zločine još niko nije odgovarao.

Ličina je nakon konkretnih podataka koje je izneo izvestilac Saveta Evrope Dik Marti o kasapljenju Srba na Kosovu i Metohiji ukazao i na stravične “hirurške zahvate” koje su vojnici Republike Hrvatske i Federacije BiH izvodili devedesetih godina.

"Organi su prodavani klinikama u mnogim zapadnim zemljama. Ubijana su, pored odraslih, i srpska i romska deca svih uzrasta. Kod Bosanskog Broda u četiri autobusa hrvatske i muslimanske vojske, bilo je smešteno 218 Srba i Roma, mahom dece. Svi su pobijeni kod Sijekovca, Bosanskog Dubočca i na nepoznatom mestu u Hrvatskoj. Izvađeni organi transportovani su s aerodroma u Slavonskom Brodu, belim helikopterima", kaže Ratko Ličina za “Alo!”.

On dodaje da su konkretni podaci o ovim nečovečnostima procurili u javnost kada je o njima progovorio jedan hrvatski oficir pod naletom griže savesti.
 

"Otkrio je da su hrvatski i muslimanski oficiri bili toliko nečovečni da su posle seciranja Srbe bacali u zajedničke grobnice. Državni organi tih zemalja su tvrdili su da su u masovnoj grobnici žrtve iz Drugog svetskog rata, a ne iz rata od 1990. do 1995. godine. Međutim, demantovali su ih lekari iz Londona, koji su napisali stručni izveštaj o leševima iz 1992. godine", objašnjava sagovornik lista.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.02.2011. 08:33
Da li ce SRPSKI NAROD(ne vlada,jer nam je stav ove vlade poznat kada su srpske zrtve u pitanju),OSTATI GLUV I SLEP NA OVE UZASNE ZLOCINE?!
Četvrtak 10.02.2011. 11:43
ne zelim da komentarisem pomenutu temu ali ovo je da ne povjerujeskoju funkciju ovaj covjek obavlja;MINISTAR U VLADI REPUBLIKE SRPKA KRAJINA U PROGNANSTVU.pa ta RSK se ugasila pre 16 godina a covjek jos uvjek ministar u vladi.Mozda jos uvjek postoji i vlada kraljevine Jugoslavije negde u prognanstvu.Nedaju ljudi ministarske fotelje ni za zivu glavu
Petak 11.02.2011. 23:25
pitao bi ličinu(koji nikako nije uspio da nauči igrati belu ha ha)šta je do sada o tome šutio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online