Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.10.2018.
16:12
Sponzorisani tekst A

Imate prijatelje! - m:tel BiH

Misija kompanije m:tel je povezivanje ljudi, a princip kojim se u svom poslovanju vodi, te po kojem želi biti prepoznata u zajednici u kojoj posluje, pored svoje osnovne uloge, jeste biti pokretač društvenog života, čuvar tradicije i kulture.

Promo
 

Kompanija m:tel BiH dio je Telekom Srbija grupe, velike porodice koju čine: mts Srbija, m:tel Crna Gora, m:tel Austria i m:tel BiH. Sjedište kompanije m:tel je u Banjaluci.

Kompanija m:tel

Kao jedan od tri nacionalna telekom operatera u Bosni i Hercegovini, konstantnim ulaganjem u razvoj telekomunikacija i najsavremenijih informacionih tehnologija, kompanija m:tel stvara preduslove za razvoj informatičkog društva, unapređenje poslovanja, digitalnu integraciju i stvaranje jednakih mogućnosti za sve građane Bosne i Hercegovine za pristup informacijama i znanju cijelog svijeta.

Ova kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.

Kako bi svojim korisnicima omogućio pristup najmodernijim tehnologijama, prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća na polju telekomunikacija, kompanija m:tel konstantno ulaže u razvoj visokokvalitetnih usluga.

Korisnici - inspiracija za kvalitet

Kompanija m:tel nudi usluge koje se izdvajaju svojim kvalitetom, ali i bogatim bonusima i mogućnostima kupovine najnovijih modela mobilnih telefona, televizora, tableta, laptopa i drugih uređaja najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Usluga postpaid u mobilnoj telefoniji m:tel nosi ime Pretplata. U okviru Pretplate, korisnicima se nude tarife koje podrazumijevaju neograničenu komunikaciju, u skladu sa potrebama korisnika.
Prepaid usluga, ili m:tel Dopuna, namijenjena je onima koji žele lako i brzo ući u svijet mobilne komunikacije. Dopuna Start paket sa SIM karticom može da se kupi na kioscima, kao i u svim prodajnim mjestima m:tel širom BiH.

Internet je dio svakodnevice modernog doba, pa m:tel u svojoj ponudi korisnicima pruža najbolje mogućnosti optičkog, ali i mobilnog interneta. Uz m:tel internet pakete dobija se neograničen saobraćaj, te velike brzine za kvalitetan pristup online sadržajima.

Zasigurno najbolje korisničko iskustvo gledanja televizije može se doživjeti uz m:tel TV ponudu, u kojoj se nalazi čak više od 230 kanala, sa videotekama poput HBO, Pickbox, Cinemax, AXN i drugih, te korišćenje mogućnosti pauziranja, premotavanja i snimanja sadržaja.

Prijatelji na koje se možete osloniti!

Društvena odgovornost je način poslovanja koji je kompanija m:tel ugradila u sam temelj svog korporativnog života, kao osnov kvalitetnog poslovanja i bogatstva duha koji se razvija njegujući kulturu podsticanja pravih vrijednosti.

Odnosi zasnovani na kvalitetnoj komunikaciji su osnovna pretpostavka za zdravo i srećno društvo. Zato je m:tel izabrao način poslovanja koji uključuje stalnu komunikaciju sa svojim prijateljima, prisustvo u životima svojih sugrađana na način da pokreće pozitivne promjene, te podržava dobre ideje.

Orijentacija ove kompanije ka društveno odgovornom poslovanju ima dugu tradiciju u prošlosti, ali i čvrsto opredjeljenje da budućnost gradi na istim principima. U tom smislu, m:tel je prijatelj mnogih humanitarnih, kulturnih, obrazovnih i sportskih događaja, a ulaže se u ljude, nauku, umjetnost, muziku... Posebna pažnja se posvećuje djeci i mladima, kao i podršci znanju, omladinskom preduzetništvu i umjetničkom stvaralaštvu mladih.

Sve informacije o kompaniji m:tel i njenim uslugama mogu se pronaći na adresi www.mtel.ba, a kontakt možete ostvariti slanjem na email adresu korisnicka.podrska@mtel.ba.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online