Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 23.02.2014.
17:35
Blic A

Profesorka priznala da je obljubila učenicu, kazna 10 meseci

Profesorka likovnog u novopazarskoj gimnaziji, Nataša Prtinac (40), zaključila je sporazum sa tužilaštvom u Novom Pazaru. Ona je priznala je da je obljubila maloletnu učenicu da bi zauzvrat dobila zatvorsku kaznu od deset meseci.

Profesorka se nagodila sa tužilaštvom: Nataša Prtinac
 

"Sporazumom je predviđeno i da Prtinac ne sme u naredne tri godine da obavlja delatnost profesora, kao i da ne sme da prilazi žrtvi. Cilj presude nije da se profesorka osudi zbog seksualnog opredeljenja, već da bi se zaštitili maloletnici", objasnio je Edis Arifović, prvi zamenik višeg tužioca u Novom Pazaru.


U istom predmetu, nekadašnja frizerka Nezrina Čeli (34) je osuđena na šest meseci zatvora. I njoj je zabranjeno da dve godine prilazi oštećenoj. Ona je osuđena zbog krivičnog dela nedozvoljene izrade fotografija pornografskog sadržaja.

Neverovatan skandal u Novom Pazaru otkriven je krajem januara kada je nekadašnja učenica Nataša Prtinac o zlostavljanju ispričala ocu. On je odmah otišao u policiju i prijavio profesorku i njenu drugaricu da maltretiraju i ucenjuju njegovu ćerku golišavim fotografijama.

Profesorka je osumnjičena da je, uz zloupotrebu službenog položaja, obljubila tada maloletnu gimnazijalku T. P, koja je sada studentkinja druge godine psihologije na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru. Profesorkina drugarica Nezrina od 2011. do 2013. dovela je u zabludu i seksualno iskoristila drugu maloletnicu.

Policija sumnja da su profesorka i Nezrina najmanje jednom orgijale sa dve pomenute devojke. Seksualna zloupotreba T. P. je trajala od kada je devojka išla u drugi razred gimnazije pa sve do prijave slučaja policiji.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.02.2014. 19:18
Nije korektno da stave sliku i ime osobe u novine ! A ova mala pazarka, šta se pojadala tati, nije neko nevinašce ! Slučaj se otkrio poslije godinu dana, kada je " žrtva " već na fakultetu ! Tamo mora da se prebacila na profesore !
Nedelja 23.02.2014. 20:08
Da su joj barem uvjetnu izrekli pa i nekako.Ovde se tacno zna da je ucenica isla tim ciljem,nije nasilja bilo,duze vrijeme je cutala itd.tacno bi trebalo protestima trazit kaznjenu na slobodu.
Ponedeljak 24.02.2014. 07:54
U tekstu stoi da je ucenica Natasa P.ispricala slucaj svome ocu.ko je ovde profesor a ko ucenica,i sta je ovde sve istina?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online