Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 19.11.2014.
10:35
Alo A

Beko ne zna ko hoće da ga ubije

"Ne znam ko je hteo da me ubije, nisam primetio da sam ugrožen, nisam dobijao nikakve pretnje", deo je izjave koju je Milan Beko dao policajcima koji su ga saslušali na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru, gde se oporavlja posle pokušaja ubistva.

Policija još traga za počiniocima: Uviđaj ispred Bekove kuće
 

Beko je do sada dva puta davao izjave.


"Prvi put s njim je obavljen razgovor neposredeno posle operacije i tada je slabije komunicirao, bio je vrlo iscrpljen, sve je trajalo samo nekoliko minuta, zastajao bi na pola rečenice, vrlo teško je govorio. Drugi put je s njim razgovarano tokom vikenda i taj razgovor je trajao oko pola sata. Tada je bio mnogo komunikativniji. On uporno tvrdi da ne zna ko je hteo da ga ubije, šta je motiv, da se nikome nije zamerio! Izjavio je da nije primetio da ga neko prati, da mu niko nije pretio jer bi, kako je kazao, u suprotnom angažovao lično obezbeđenje ili obavestio policiju. Jednostavno, na svako pitanje šta bi mogao da bude motiv, njegov odgovor je da ne zna", otkriva izvor "Aloa" iz istrage i dodaje da će sa Bekom još razgovarati, u zavisnosti od novih saznanja, ali prvenstveno od njegovog zdravstvenog stanja.

Vozač-spasilac-SAS komandos

"Vozačje visokoprofesionalnom i brzom reakcijom spasao sigurne smrti Milana Beka... Videvši da Beko pada, on je istrčao iz automobila, ubacio ga u auto, dodao gas i u rekordnom roku stigao do Urgentnog centra. Dok je vozio, Beka je održavao budnim, a stigao je i da telefonom alarmira policiju i lekare u Urgentnom. Samo zahvaljujući njegovoj reakciji, njegov poslodavac uspeo je na vreme da stigne na operacioni sto i preživi", rekao je izvor iz istrage.
"Da se radi o dobro obučenom čoveku, govori i činjenica da je Đ. D. prošao izuzetno tešku obuku u SAS-u, specijalnoj jedinici vojske Velike Britanije", otkriva naš izvor.E. S.

Pored Beka je uvek neko od članova porodice.


"Stalno su s njim. Sekira se i za njihovu bezbednost, naročito se boji za svoju decu, da neko ne pokuša da im naudi. Inače, i najbliži članovi Bekove porodice su svakodnevno pod opservacijom policije", dodaje sagovornik "Aloa".

Beko je u petak ranjen sa tri hica iz vatrenog oružja ispred svoje kuće na Senjaku. Njega je do Urgentnog centra odvezao vozač, a posle reanimacije operisao ga je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Policija traga za napadačem, koji je u još u bekstvu.


Milan Beko je smešten u jednom od apartmana u Urgentnom centru i 24 sata je pod nadzorom. "Ništa ne smemo prepustiti slučaju! Policija na spratu i ispred vrata dežura non-stop. Kod njega, osim porodice i lekarskog osoblja, niko ne može da uđe", rekao je sagovornik iz istrage.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.11.2014. 10:50
Мала је Србија за толики криминал на свим нивоима. Као чопор дивљих вукова. Кад понестане хране, крену једни на друге. Сем тога, 90% Срба не би имало примедбу да вас све види како висите. Напротив.
Sreda 19.11.2014. 11:31
Beko ti kao kriminalac treba da znas da ti je glava u torbi,i da je samo pitanje dana kada ce te neko roknuti. Znaci li ovo da ce ovaj lopov preziveti atentat??
Sreda 19.11.2014. 11:06
Kad pre ? Vec pregovorio !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online