Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 23.03.2015.
20:35
Blic.rs A

Kakva žurka: Pretučen poslanik na Vulinovoj zabavi

Narodni poslanik stranke Zajedno za Srbiju Blagoje Bradić (60) brutalno je pretučen u petak uveče (20. mart) u Nišu posle skupa Pokreta socijalista i razgovora sa liderom ove stranke Aleksandrom Vulinom, pišu beogradski mediji.

Bradića su pretukla trojica mladića na stepenicama restorana u okviru zgrade Univerziteta u Nišu, gde se održavala svečana večera posle skupa Vulinovog Pokreta socijalista. Restoran je zatvorenog tima i na večeri su bili isključivo gosti i članovi Vulinove stranke.

newspaper.li
Kao i na svakoj žurci, neko nekog mora da prebije (Foto: Ilustracija)

Kako “Blic” saznaje, poslanik Zajedno za Srbiju bio je gost na skupu Vulinove stranke, a potom i na večeri. Neposredno pred batinanje on je razgovarao sa Vulinom, a potom je krenuo kući.

- Sve se dogodilo oko 20 časova. Bradić je krenuo sa večere i u trenutku kada se spuštao niz stepenice restorana za njim su se pojavila tri momka. Počeli su da ga guraju, on ih je upitao: "Šta vam je, ljudi, zašto ovo radite?", a onda su počeli da ga udaraju - kaže izvor Blica.

Pročitajte i ovo:

pastorbecca.files.wordpress.com

* Suđenje žandarmima koji su tukli Vučića

* Izgubili bebu, pa dobili batine

Kako dodaje, Bradića su mladići udarali po celom telu i glavi. On je odmah po batinanju oko 20.45 slučaj prijavio policiji, a potom se javio i u Dom zdravlja u Nišu. Bradiću su konstatovane lakše telesne povrede, a on je juče ujutro pomoć lekara potražio i u niškom Kliničkom centru jer se nije osećao dobro.

Izvor “Blica” navodi da su na telu i licu poslanika vidljive povrede i ogrebotine.
U niškoj policiji nezvanično navode da poslanika niko nije pretukao već da je sam pao na stepeništu.

- On je sam pao jer je bio pijan - kažu u policiji i potvrđuju da se Bradić javio u stanicu i prijavio da je pretučen.

Juče nije bilo moguće dobiti izjavu pretučenog poslanika. O čemu je razgovarao sa Vulinom i zašto je bio gost na večeri, nije poznato ni u njegovoj stranci Zajedno za Srbiju.

U stranci Dušana Petrovića potvrdili su da je poslanik napadnut. Navode da je Bradić u teškom psihofizičkom stanju i da će se obratiti javnosti kada bude mogao.

- Tražimo hitnu i efikasnu istragu nadležnih čiji će rezultati biti predstavljani javnosti u najkraćem roku. Fizičko nasilje je nedopustivo u civilizovanom i demokratskom društvu - kažu u ZZS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.03.2015. 20:52
Благоје Брадић Од 1997. године био је члан Демократске странке. У периоду од 2000. до 2004. године обављао је функцију председника Ресорног одбора за здравство Демократске странке - Градски одбора у Нишу И истовремено био члан Ресорног одбора Демократске странке. Од 2004. – 2006. Обављао је функцију предедника Општинског одбора Палилула Ниш. Од 2006. до 2008. је био члан Извршног одбора Демократске странке а од 2008. до 2012. и члан Градског одбора Ниш. Један је од оснивача Заједно за Србију у Нишу и председник ГрО Заједно за Србију Ниш. У марту 2014. године изабран је за посланика у Народној скупштини Републике Србије.
Sreda 25.03.2015. 09:01
On je sam pao jer je bio pijan - kažu u policiji i potvrđuju da se Bradić javio u stanicu i prijavio da je pretučen.....i ovaj je poslanik, političar i prijatelj Vulina ? Krme se prežderalo i napilo, a onda ispada i on ugrožen kao AVAV ! Ko sve nije na nekoj vlasti u Srbiji, Bože sačuvaj !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online