Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 15.04.2016.
16:55
espreso.rs A

Nova teorija: Jelenu ubio robijaš iz Zabele sa kojim je bila u vezi?

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović potreslo je celu Srbiju, a uprkos tome što policija neprestano radi na rasvetljavanju ovog zločina, ime ubice i dalje nije poznate. Postojale su različite informacije o tome ko je usmrtio pevačicu, a prema najnovijem saznanju medija, reč je o zatvoreniku iz Zabele sa kojim je ona, navodno, bila u vezi.

facebook.com
Teorija mnogo, a ubica pevačice Jelene Krsmanović i dalje je na slobodi

Naime, kako saznanje portal espreso.rs od izvora bliskog istrazi, među zatvorenicima u Zabeli se uveliko priča o ovoj teoriji, a navodno i policija zna za ovu priču, ali nema dovoljno čvrstih dokaza.

Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend. Vreme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće.


Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom.

A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića.

Espreso je pokušao da proveri ovu priču u MUP-u Srbije, međutim, ni zvanično, ni nezvanično, niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše ova saznanja zbog, ugrožavanja istrage.

POVEZANE VESTI

Subota 16.04.2016. 01:46
Kakav publicitet ? Provlačiće je godinu dana po naslovima. Ispade da je imala više ljubavnika nego godina života. Bilo kako zašto je jednostavno nazovi novinari ne ostave da počiva u miru ???
Nedelja 17.04.2016. 22:20
Заиста ево већ 15-ак дана, како нас разна пискарала "бомбардују" бесмисленим насловима и тривијалним појединостима које сматрам да нису баш за широку јавност и за штампу а тиче се несрећног краја Јелене Марјановић! Аман људи, нека надлежни органи раде свој посао и нека коначно дођу до неког резултата и на трагу гнусном уб-ици јер је овакво свакодневно пискарање јако нељудски и нехумано како према уб-ијеној Јелени, тако исто је нехумано и према њеној мајци и маленој ћеркици, која је ето на прагу живота на тако суров начин остала без најбитнијег бића и лишена мајчине љубави.... !!!
Nedelja 17.04.2016. 22:23
Страшан зл-очин да немам ријечи! На тако свиреп начин је окончан живот једне младе жене, мајке, ћерке....Видјела сам је 2 пута када је гостовала у Паровима, а до тада нисам ни знала за њу јер не пратим Гранд...Пинк и остала музичка такмичења.... Та 2 пута ми се допала и пријатно сам се изненадила како је отпјевала пјесме....Грехота до Бога....што оде овако....страшнооо!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online