Subota 8. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.06.2016.
01:00
Vesti A

Prešao pola Evrope da ubije bivšu ženu

"Sumnjao sam da je Slavica bila s drugim muškarcem u našoj kući u Trstu. U to sam se i lično uverio i zato sam rešio da je ubijem. Uzeo sam električni kabl i zavio joj ga oko vrata, a onda ga ubacio u utičnicu!"

A. Čukić
Bolesno ljubomoran

Ovo je, kako pišu beogradski mediji, italijanskoj policiji ispričao Dragoslav K. (61), koji je priznao da je u Trstu usmrtio bivšu ženu Slavicu (38). Dragoslav je inspektorima do detalja objasnio svoj krvavi pir.

- Slavica me poljubila 23. aprila, kada smo se videli u Kučevu. Bili smo u njenom autu. Pričali smo kao prijatelji, čak sam joj dao 50 evra jer ih je tražila od mene. Međutim, nisam joj verovao, zbog toga sam krenuo u Trst. Nisu me ubedila njena umiljata obećanja da nema drugog. Hteo sam da proverim da je bila sama u kući u Trstu - izjavio je Dragoslav, a prenose mediji.

Stvari spalio u Srbiji

Osumnjičeni Dragoslav je ispričao i šta je uradio nakon ubistva.
- Čim sam bacio leš, izašao sam na auto-put i vratio sam se u Srbiju. Slavičine stvari i telefone poneo sam sa sobom i čim sam u Srbiji izašao s auto-puta, sve sam zapalio. A električni kabl bacio sam na auto-putu u Hrvatskoj - rekao je Dragoslav.

On je prešao put od 1.400 kilometara samo da bi proverio da li ga Slavica vara, bez obzira na to što su bili razvedeni.

- Krenuo sam iz Srbije svojim fordom i stigao sam 24. aprila oko ponoći u Trst i odmah sam otišao u našu kuću. Tada sam čuo da se otvara prozor. Otišao sam u sobu i video senku čoveka koji se udaljava iz kuće. Tražio sam objašnjenje od Slavice, ali ona je odgovorila da mene ne treba da zanima šta ona radi - ispričao je Dragoslav K.

On priznaje da ga je njen odgovor razbesneo!

- Izašao sam u dvorište i uzeo kabl iz magacina. Slavica je ležala gola u krevetu. Zavio sam joj taj kabl oko vrata i ubacio ga u utičnicu - opisao je Dragoslav zločin.

Međutim, ovo je verzija koju policija uzima sa sumnjom, jer je u kući nađeno dosta tragova krvi.

Majka predosetila zlo

Slavičina majka Milada Trujić kazala je za medije da Dragoslava nikad nije volela i da ga je otpočetka smatrala naopakim čovekom.
- Prvi Slavičin muž, s kojim je rodila dvoje dece, mnogo je dobar čovek i bio mi je dobar zet. I ovaj sadašnji, Velja, isto je dobar. Samo je Dragoslav bio naopak i uvek mi je bio odbojan - kazala je Milada.

Pretpostavlja se da je Dragoslav nekoliko puta nožem izbo bivšu suprugu. U izveštaju policije piše da je Slavica pokušala da pruži otpor, ali da se ubrzo onesvestila, te da su na njenom vratu ostali vidljivi tragovi opekotina.

- Telo sam ubacio u gepek svojih kola. Otišao sam iz Trsta u zonu Monrupino, jer poznajem dobro taj kraj. Bacio sam telo u kamenolom koji se nalazi u Sloveniji, odmah posle granice s Italijom - ispričao je Dragoslav.

Inspektor ga je pitao gde je tačno bacio telo, a Dragoslav je uzeo laptop, aktivirao aplikaciju Gugl maps i pokazao mesto gde se nalazi telo.

Slavici je brak sa Dragoslavom bio drugi, a posle razvoda zadržala je njegovo prezime. Iz prvog braka ima sina Nikolu (21), koji je ostao s ocem, i ćerku Nevenu (17) koja je živela sa Slavicom i Slavičnim verenikom u Kučevu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online