Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.01.2012.
11:12
Alo! A

Hrana za ovnove leči belu kugu u Srbiji?!

Ruski ovnovi vratili su osmeh na lice mnogim muškarcima u Srbiji! Naime, akademik dr Savo Bojović u razgovoru za beogradski ”Alo!” tvrdi da je zahvaljujući domaćim životinjama iz daleke Rusije pronašao specijalni mineral, koji na zadovoljstvo muškaraca seme čini kvalitetnijim, brojnijim i pokretljivijim!

Dr Savo Bojović: Da bi mineral delovao, telo prvo mora da se očisti od bakterija i virusa
 

- U višedecenijskoj karijeri susreo sam se sa stotinak muškaraca koji zbog nekvalitetnog semena nisu mogli da zasnuju porodicu. Zahvaljujući ovom mineralu, poznatom u ruskoj veterini, mnogi od njih danas su ponosni na funkcionalnost svog polnog organa, a u Srbiji ima nekoliko stotina dece više - započinje priču za ”Alo!” poznati srpski seksolog, androlog i ginekolog.


- U školi za radioizotope u Vinči, još 1983. godine, posle eksperimenata nad životinjama došli smo do podataka da se taj mineral najviše zadržava u testisima i u mozgu - prepričava ovaj seksolog, koji je ubrzo taj suplement počeo da primenjuje i na ljudima.
 

I pukovnik iz Libije bio klijent!

Dr Bojović napominje za ”Alo!” da su mu se za pomoć obraćali i mnogi moćnici iz inostranstva.

- Dok smo još bili u prijateljskim odnosima sa Libijom, došao je kod mene jedan pukovnik, koji nije imao nijednu semenu ćeliju. Dao sam mu minerale i on, čim je video seme, bio je prezadovoljan. U znak zahvalnosti, poklonio mi je gipsanu figuru pejzaža Libije, koju i danas držim u dnevnoj sobi. Takođe, došao mi je i jedan ugledni političar iz Južnog Jemena. On je trgovao sa predsednikom Slobodanom Miloševićem i bio je vrlo bogat. Imao je trojicu sinova i svi su bili bez semena. Kada je shvatio da naši lekovi deluju, tražio je da dođem da radim kod njega - rekao je dr Bojović.

- Na ovom preparatu sam doktorirao i on ima sve potrebne dozvole za promet. Pacijenti koji su ga uzimali dobili su kvalitetnije seme i veću plodnost, a verovatno zato što je nađen u mozgu, deca naših pacijenata su najbolji đaci u svojim razredima - veruje Bojović.


Međutim, kako je reč o supstanci koja je u Rusiji registrovana, a u Srbiji se prodaje kao suplement, dr Bojović ne želi da otkriva njeno ime, ali svojom stručnošću i karijerom stoji iza njegovih rezultata. Za ”Alo!” kaže kako je došao do otkrića.


- Čitajući razne knjige, naišao sam na zanimljiv slučaj iz Rusije. Naime, tamo postoji jedna specijalna vrsta ovaca i jagnjadi od kojih se pravi izuzetno kvalitetno astragansko runo. Ta bunda je cenjena i skupa i mnoge fabrike su dobro zarađivale na proizvodnji. Međutim, u jednom trenutku, nešto se desilo... Ovce su prestale da se jagnje, a fabrike su zatvorene - priča Bojović za ”Alo!” i navodi da je problem poprimio veće razmere, da se uključio i sam Josif Staljin.


- Pozvao je veterinare iz centra za oplodnju i rekao im: ”Sve ću da vas pošaljem u Sibir ako ne nađete neko rešenje!”. Jedan od njih je istraživanjem došao do zaključka da se jedan specijalni mineral ne može naći u zemlji, a do tada ga je bilo. Ako ga nema u zemlji, onda ga nema ni u travi, a onda ni životinje ne mogu da ga unose. Ubrzo je ruski veterinar shvatio da je nedostatak tog minerala u organizmu glavni uzrok nekvalitetnih spermatozoida ovnova - objašnjava dr Bojović.

Prvo lečiti bakterije i viruse

Akademik Bojović kaže da zbog svoje seksualne aktivnosti muškarci zakače razna oboljenja, koja mogu prestavljati problem za reprodukciju.

- Savremeni muškarci uživaju u seksu i tokom samo godinu dana mogu da promene dosta partnerki. Zbog toga oni često navuku razne infekcije, za koje i ne znaju da ih imaju. Kada požele da budu očevi, te infekcije mogu predstavljati problem. Da bi mineral delovao, telo se mora očistiti od bakterija i virusa i tek onda se koristi uz dodatak nekih vitamina koji pojačavaju efekte - objašnjava seksolog.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online