Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 16.09.2013.
23:05
telegraf.rs A

Niš: Gošća na svadbi pogođena metkom u zadnjicu!

Svadbeno veselje domaćina Nebojše Mikića iz sela Pukovac dobilo je nesvakidašnji epilog, jer je njegova gošća Gorica Mitrović, umesto u svatovima, završila u bolnici. Nesrećnu ženu je jedan od metaka, koje je domaćinov rođak Aleksandar M. ispalio iz pištolja, pogodio u zadnjicu.

Običaji sa vatrenim oružjem na svadbama mogu da dovedu do tragedije (Foto: Arhiva)
 

Gorica je prebačena u nišku bolnicu gde je operisana, a mladić koji je šenlučio završio je u policijskom pritvoru zbog nedozvoljenog držanja oružja i izazivanja opšte opasnosti.


Kako piše portal telegraf.rs, nesvakidašnji incident dogodio se u trenutku kada je nevesta izvođena iz kuće.


- U trenutku kada je mlada izašla iz kuće, njen brat od strica Aleksandar M. je počeo da puca iz pištolja. Jedan od metaka, koji je rikošetirao, pogodio je Goricu u zadnjicu. Žena se srušila, nastala je panika jer je dvorište bilo puno svatova, pomislili su da je teško ranjena. Prebacili su je u Dom zdravlja u Doljevcu, odakle je upućena u niški Klinički centar na dalje lečenje - kažu naši sagovornici iz niške policije.


Lekari doljevačkog Doma zdravlja su odmah po prijemu ove pacijentkinje alarmirali policiju, s obzirom na to da se radilo o povredi iz vatrenog oružja.


- Odmah smo izašli na lice mesta i priveli osobu koja je pucala iz pištolja. Kod njega je pronađen pištolj marke “bereta 7,65 mm” za čije držanje nije imao dozvolu. Posumnjali smo da ima još svatova s oružjem, pa smo ih pretresli i kod jednog sedamnaestogodišnjaka iz okoline Doljevca, takođe, pronašli pištolj za koji nije imao dozvolu - kažu naši sagovornici.


Povređena žena zbrinuta je na Odeljenju urgentne hrirugije niškog Kliničkog centra.


- Pacijentkinja je primljena zbog prostrelne rane desne glutalne regije izazvane vatrenim oružjem. Odmah je operisana, sada je dobro i trenutno van životne opasnosti - rekao je za telegraf.rs Saša Marinković, dežurni hirurg.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.09.2013. 00:34
U ovoj zemlji nikada nece biti dobro dok nasa policija radi ovako. IZJAVA POLICIJE JE VELIKA BRUKA I SRAMOTA... Medju svatovima koji su dosli po mladu je bilo dosta policajaca, jer je i sam mladozenja policajac. I dok je mladozenja pokusavao da obori jabuku sa vrha krova vise njih (policajaca) je pucalo. Sto su GOSPODA POLICAJCI koji su dosli na uvidjaj i videli po praznom caurama u dvoristu i ispred dvorista... Ali kao sto znamo, zakon za nekoga vazi, a za nekoga ne. VRANA VRANI NE VADI OCI...
Ponedeljak 16.09.2013. 23:19
Steta...mogla je biti pogodjena sa necim drugim..:)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online