Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 04.03.2016.
14:16
V. Jovanović - Vestionline A

Oba člana SPO-a u koaliciji s Vučićem!

Vuk i Danica Drašković, možda i jedini preostali članovi Slabašne Političke Opcije (SPO), pronašli su zajednički jezik sa Srpskom Nadmoćnom Strankom (SNS) i ući će na njihovu listu za izbore raspisane za 24. april! Izvinjavamo se ako eventualno postoji još neki član Strahotne Paćeničke Organizacije (SPO) da ga nismo pomenuli, a da je aktivan i da se smatra članom one jedne partije koja je nekad važila za predvodnika demokratskih snaga, tek sada potpuno postaje nejasno zašto ćemo mi na izbore za nešto više od mesec i po dana - pa svi su u koaliciji sa Aleksandrom Vučićem!

Tanjug
Sramota: Vuk i Danica Drašković

Fale samo Stranka Pomora Srba (SPS) iz '90-ih godina prošlog veka, kao i Dinosaurusi Samoobmane (DS) i da, kao u vreme starog, dobrog Tite, imamo jednopartijski sistem!

Istinu na stranu, da li vi vidite, ljudi, koliko je vlast mila svim Titovim i Slobinim učenicima i koliko njih baš briga za demokratiju? Pa vidite li kakve su to strašne koalicije - da su obični ljudi u pitanju, a ne politička elita - sudili bi nam za protivprirodni blud!

Ovi ostali još veći nebitnjakovići od Srpskog Pokakanog Obraza (SPO), a čije skraćenice obuhvataju neka slova, tipa: D, S (2x), L, V, Z, M... i slična, vrlo verovatno bi ljubili skute Vučićeve, samo kad bi im on to dozvolio, jer to garantuje učešće u deobi kolača koji se zove vlast, a tu je i najmanja mrvica bolja od izostanka mrvice.

No, pošto im premijer ne dozvoljava ni skute da mu ljube, oni mogu da se igraju opozicije. Samo bi bilo lepo da, kao i svako dobro vaspitano dete, kad završe s igrom pokupe igračke, stave ih pod krevet i odu na spavanje... Kao što i mi izgleda spavamo sve ove godine, nadajući se da je ovo samo košmar i da će nas mama ujutru probuditi za školu... A neće, em nismo mali, em nas niko neće probuditi - moramo to sami da uradimo, uz pomoć hemijske olovke, i zaokruživanjem nekih drugih slova od onih gorepomentih... ako ih ima...

POVEZANE VESTI

Petak 04.03.2016. 18:16
Steta,sto ostade ovo stvorenje ziv ´00.
Petak 04.03.2016. 19:00
Tako prodje onaj ko svoj sopstveni prag oskrrnavi i obruuuši
Petak 04.03.2016. 16:49
A gde bi drugo ovi i mogli da odu kada im se prikenja - ako ne u javnu klonju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online