Utorak 4. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 08.02.2017.
18:24
Tanjug, Vestionline A

Čeda napustio LDP: Evo šta je razlog

Lider LDP Čedomir Jovanović pristupio je poslaničkoj grupi Liga socijaldemokratske Vojvodine - Zelena stranka u Skupštini Srbije.

Tanjug
Neće buvlju pijacu: Čedomir Jovanović

Jovanović je u pisanoj izjavi obavestio predsednika parlamenta da je istupio iz poslaničke grupe LDP - SDA Sandžaka i pristupio grupi LSV - Zelena stranka.

Tu poslaničku grupu sada čine Nenad Čanak, koji je predsednik, Goran Čabradi, Čedomir Jovanović, Nada Lazić i Olena Papuga. 

Lider LDP sinoć je u izjavi Tanjugu naveo da je formalno omogućio da poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine, koja je ostala bez jednog poslanika, i dalje postoji u Skupštini Srbije. 

Naime, Jovanović je, kako kaže, svojim potpisom omogućio da LSV i dalje ima svoj poslanički klub, nakon što ga je napustila Marinika Tepić. 

Njenim odlaskom, četiri poslanika LSV ne bi mogla da imaju svoj poslanički klub, jer je za to potrebno najmanje pet poslanika. 

- Ne želim da se od Skupštine pravi buvlja pijaca i da se zbog formalnih razloga ugasi poslanički klub koji je potreban Srbiji. Ovim simboličkim potezom poslata je jaka poruka da je važno da u Srbiji opstaju građanske i demokratske snage i da je snažno suprostavljanje nacionalističkim i ekstremističkim grupama naša zajednička obaveza - rekao je Jovanović Tanjugu. 

Poslanička grupa LDP - SDA Sandžaka, nakon što je Jovanović istupio iz nje, ima pet poslanika, a čine je Bajro Gegić, Enis Imamović, Žarko Korać, Nenad Milić i Nataša Mićić.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2017. 18:31
Sedi Čeda Jovanović kraj spomenika Knezu Mihajlu na trgu Republike i puši đžoint. Uduvao se da se jedva drži na nogama, koluta očima, hipnoza totalna. Odjednom… Krupan glas sa visine: “Čedooo, Čedomireee!” Čeda (zbunjeno, izgubljeno): kk, ko, šta? (okreće se, vrti glavom) Glas sa visine: Čedoo, čuješ li me? To sam ja, Knez Mihajlo. Čeda (Uplašeno) : kkk, Knez Mihajlo, ma nije moguće! Ox, opet sam se uduvao, šta mi je to trebalo…( reče kreštavim glasom) Knez Mihajlo: Ma nisi se Čedo uduvao, to sam ja, Knez Mihajla. Dovedi mi novog konja, ovaj već star i umoran, ne može više da me drži!!! Čeda (uplašeno) : ddd, dobro, evo sad ću! Čeda mahnito otrčava u Vladu Srbije i uleće u Živkovićevu kancelariju. Čeda (zadihano, poslednjim atomima snage): Živkoviću! Oživeo Knez Mihajloo, traži novog konja!!! Živković: Čedo, Čedo, opet si se uduvao, a rekao sam ti da će ti biti loše. Čeda (vrišti, hvata Živkovića za revere): Ma živkoviću!!! Knez Mihajlo traži novog konja, eno ga na trgu Republike!!! Živković: Dobro, dobro, evo, idemo kod Kneza da vidimo šta hoće, kakvog konja… Knez Mihajlo (ljutito) : Čedomire, Čedo, budalo jedna, jesam ti rekao da mi dovedeš konja, a ti mi doveo magarca, glupane jedan.
Sreda 08.02.2017. 19:30
Padne Čeda Jovanović iz aviona ali ga nekako spasu tri čoveka. On ih zauzvrat pita šta žele da im da, pošto su mu spasili život. Prvi poželi BMW, drugi najlepšu kuću na svetu a treći Čedin kip. Čeda klimne glavom i da im šta su hteli. Nakon godinu dana dolazi on kod prvog i vidi da je ovaj već slupao BMW, ode kod drugog a on već siromah pa ode kod trećeg a on milioner. Pita ga Čeda kako je zaradio toliki novac a ovaj mu odgovori: - Zbog kipa. Da pljunes 5, a da ga zapišaš 10 dinara!!!
Četvrtak 09.02.2017. 06:54
ha,ovaj jos nije crrko od predoziranja
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online