ATAImages
Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta održala je prvi od dva zakazana koncerta u krcatom centru Sava. Moćnim glasom, vanvremenskim hitovima i vedrim duhom, Ana je još jednom pokazala zašto je jena od najboljih pevačica na našoj estradi.

Čim se pojavila na bini pozdravljena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Ana se pojavila na kanabetu koji je bio deo scenografije, a mnoge je iznenadio njen neobičan stajling. Naime, u dugoj crvenoj haljini, sa jednim srebrnim rukavom Bekuta je blistala na sceni. Pevala je Ana svoje najveće hitove, a publika ju je pratila u glas. Nakon svake pesme usledio bi aplauz. Ana je i ovim koncertom još jednom zadala domaći zadatak svojim kolegama. Već sa prvom pesmom svi su bili na nogama.

– Možda je došlo vreme da i ja nešto promenim na sebi. Šalu na stranu, baš sam srećna zbog koncerta, ceo dan mi je bio lep, a u tome mi je mnogo pomogao Milutin. Volim da se družim sa mojom publikom i jedva čekam da zajedno zapevamo – rekla je pevačica.

Ređala je Ana svoje hitove, a dvorana centra Sava pretvorila se u jednu veliku diskoteku. U publici su bile sve generacije, posebno one mlađe, koje su sa Anom pevale sve njene pesme, kako nove, tako i stare.

Pre nego što je izašla na binu, Bekuta se pojavila pred okupljenim novinarima u neobičnom i neočekivanom izdanju. Preko očiju je imala zanimljiv asesoar koji je iznenadio sve prisutne, te je odmah objasnila o čemu je reč.

– Ovo je jedna umetnička kreacija, tako smo zamislili izlazak – objasnila je ona, a potom rekla i ko je uzbuđeniji pred početak koncerta, ona ili njen partner Milutin Mrkonjić.

– Uvek je to on! Meni je poželeo dobar koncert, bio mi je na usluzi ceo dan, pazio me, mazio, a danas posebno… Danas je posebno nešto bio nežan.

Koncert je upravo otvorila njegovom omiljenom pesmom “Treba vremena”. Specijalni gost na koncertu bio je Vlado Georgiev, koji je otpevao tri pesme i oduševio publiku. Ana je fanovima otkrila da su se ona i Mrka prvi put poljubili upravo na koncertu popularnog Barbe u Belekspo centru u Beogradu.

Posle tri sata fantastičnog nastupa, lepih pesama, lepe atmosfere Ana je napustila binu, a publika ju je ispratila dugim aplauzom.

Podrška iz prvog reda

Iz prvih redova Anu je, osim Milutina Mrkonjića, bodrila i unuka Sonja Polić, kao i Dejan Matić, Snežana Đurišić s partnerom Vanjom Miloševićem, Slavica Đukić Dejanović i brojni drugi.