facebook.com

Beli orlovi iz Kanbere imaju priliku da danas osvoje titulu premijera u Drugoj ligi Teritorije glavnog grada Australije (ACT). U utakmici poslednjeg kola oni se sastaju sa ekipom Brindabela Bluz i pobeda će im garantovati barem drugo mesto na tabeli, a u slučaju da u derbiju kola ANU i O”Konor Najts odigraju nerešeno, naši Orlovi će postati prvaci ligaškog dela takmičenja i obezbediti prvu startnu poziciju za plej-of.

Za utakmicu poslednjeg kola srpski klub organizuje Porodični dan i poziva sve članove naše zajednice da im se priduže na stadionu Voden Park u Filipu.

– Ovim putem želimo da se zahvalimo svima na ovogodišnjoj podršci i da zajedno ojačamo srpsku zajednicu u Kanberi. Zato pozivamo sve sponzore, prijatelje kluba, naše boćare, golfaše i sve članove srpske zajednice da dođu na Porodični dan koji počinje u 13.00 utakmicom drugog tima – kaže Nikola Rajak iz Fudbalskog kluba Beli orlovi.

Utakmica prvog tima počinje u 15.00, a u poluvremenu će publika moći da uživa u nastupu dve folklorne grupe iz Kanbere. Takođe, organizovan je “jumping castle” za decu, a svi gosti imaće priliku da se počaste tradicionalnim pljeskavicama i vrućom jagnjetinom sa ražnja.

– Naš cilj je da Porodični dan postane godišnja tradicija kluba i da uz što veću posetu naših ljudi bude uspešna već od ove subote. Vidimo se u Vodenu – poručio je Rajak.

Nema bolje pozivnice za sve Srbe iz Kanbere da dođu i podrže Orlove, koji su to u potpunosti zaslužili odličnim igrama i rezultatima ove sezone.