ATAImages
Ceca Ražnatović

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović za reprizu Nove godine, 1. januara pevaće u Budvi, a prilikom predstavljanja programa Turističke organizacije ovog grada na crnogorskom primorju, pevačica je odgovarala na pitanja brojnih novinarskih ekipa.

S obzirom da se njen sin Veljko nedavno oženio i da će uskoro postati baka, Ceca je progovorila i o imenu Željko, koje bi mogao njen unuk da ponese.

– Naravno da se nisam mešala u izbor imena deteta. Niko se meni i Željku nije mešao kada su naša deca bila u pitanju. Neka deca odluče. Meni je najbitnije da je dete živo i zdravo, a jako je lepo da se zove po svom dedi. I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu. Ponosna sam i na svog sina koji je nedavno odbranio diplomski rad – rekla je Ceca, koja je blistala u bež-beloj kombinacija.

Ona se na kratko osvrnula i na svadbu decenije, koja je nedavno održana.

– Lepo nam je, super se slažemo, sumiramo utiske. Bila je prelepa svadba.

Mnogo je bilo novinarskih pitanja vezanih za Veljka i ćerku Anastasiju, da bi Ceca u jednom trenutku rekla.

– Pa čekajte ljudi, pa nisam ja njihov PR. Zovite ih i pitajte šta vas zanima. I oni su javne ličnosti, punoletni su, izdržavaju sami sebe, donose odluke, a ja sam tu da im budem podrška do kraja života.

Na pitanje o njenom emotivnom status i da li će u narednoj godini sebi poželeti da se emotivno situira, odnosno skrasi, pevačica je odgovorila:

– Emotivno da se situiram? Pa hajde, molim vas, pojasnite mi šta to znači”. Ko kaže da ja nisam “skrašena”! Delujem li raspušteno? Šalu na stranu, papir apsolutno nije potreban za sreću i emotivni mir. Ja ga imam, svakako, ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam želela, imam dovoljno iskustva i godina iza sebe i mogu da organizujem život kako ja želim”.

Na društvenim mrežama hit objava bila je da je “Srbija siromašna, jer joj je majka samohrana”, a aluzija je bila na Cecu, koju pojedini nazivaju Srpska majka. Ona je taj status podelila na svojim profilima na društvenim mrežama.

– Volim kad su objave duhovite, kad nisu vulgarne i uvredljive, a ova mi se baš dopala, volim i da se našalim na svoj račun.

Čeka da Marina ozdravi

Kada je u pitanju njena muzička karijera, Ceca kaže da čeka da Marina Tucaković, koja joj piše pesme, ozdravi, jer trenutno ima upalu pluća.

– Bolje joj, a i nju ništa ne sprečava da radi. Teško je naći melodije, ona lako napiše tekst kad je nešto povuče i kad prepozna nešto na čemu može da radi – kaže Ražnatovićeva.

Ona je prokomentarisala i izjavu Đorđa Davida, koji je prozvao razne izvođače.

– Kad sam ja ikad komentarisala kad neko drugi nešto kaže? Mene to apsolutno ne zanima. Rezultati govore o svakom od nas. Uvek su najbučniji bili oni koji najmanje u životu postignu. Ljudi koji su uspešni i ostvareni nemaju potrebu ni za koga da kažu nešto ružno ili loše, jer su ispunjeni.

Uplašila se za oca

Domaći mediji preneli su i da je Cecin otac, odmah nakon svadbe svog unuka Veljka Ražnatovića i Bogdane, završio u bolnici.

– Da to se desilo odmah posle svadbe. Sada je sve u najboljem redu. Bila sam uplašena, to je normalno. Hvala Bogu, tata je imao kvalitetnu negu pa je sve prošlo u najboljem redu.

Hvala svim lekarima i mogu samo da pohvalim Klinički centar.