N. Đurović

Retko se dešava da neka naša javna ličnost dospe u strane medije. Međutim, ima i onih koji su uspeli da se nađu na stranicama svetskih medija.

Jedna od njih je i Dara Bumabara, o kojoj su nedavno pisali britanski mediji. Naime, oni navode da naša pevačica svoje fotografije fotošopira i primenjuje efekte na video snimcima, a razlog za to je njena želja da joj grudi izgledaju još veće! “Dejli star” takođe navodi da su kontaktirali Daru za komentar, ali da se ona nije oglašavala povodom ovih tvrdnji.

Starleta Soraja Vučelić našla se na naslovnim stranama takođe britanskog “Dejli mejla”, nakon što je doživela malu neprijatnost kada je njen automobil lamborgini koji vredi 200.000 evra završio u bazenu nakon što joj je štikla skliznula s kočnice. Starleta je sve to objavila na Instagram nalogu uz reči “Ups, izvinite”. O Soraji su svetski mediji pisali i nakon priča da je u vezi s fudbalerom Nejmarom da Silvom Santosom. Naime, “Dejli mejl” i “Miror” su preneli tekst i slike o Vučelićevoj i njenom druženju s poznatim fudbalerom.

“On je srećan čovek! Nejmarova nova devojka model Soraja Vučelić pokazala je svoje neverovatno telo u bikiniju na plaži”, osvanuo je naslov na “Dejli mejlu”, uz tekst o tome kako su se njih dvoje upoznali i starletinim fotografijama.

– Njihovo prijateljstvo je uplovilo u ljubavnu vezu tokom leta na Ibici. Soraja je srpska lepotica, koja je poznata u svojoj zemlji po učešću u rijalitiju “Veliki brat”, objavio je “Dejli mejl”.

ZAVRŠILA U BAZENU: Soraja Vučelić (FOTO: Instagram)

‘I Milica Pavlović postala je popularna i van granice Srbije, a o njoj i njenom gostovanju u emisiji “Amidži šou” pisali su i svetski mediji. Neki od njih proglasili su je za najseksepilniju srpsku pevačicu, a neki su je nazvali i srpskom boginjom. Milica je izgledala zanosno u tirkiz plavoj haljini dubokog dekoltea. Posle portala haberler.com koji je objavio tekst, snimke i fotografije o njoj, isto su uradili i portali u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Norveškoj i Grčkoj.

– Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavilo predivne tekstove o meni i promociji mog albuma “Boginja”. Ostala sam bez teksta – napisala je Milica.

SRPSKA BOGINjA: Milica Pavlović (FOTO: ATA Images)

Karleuša na Foks TV

Tokom turneje po Americi Jelena Karleuša izazvala je pravu buru u medijima. Jedinstveni nastupi, modni odabiri učinili su Jelenu zanimljivom celoj planeti, pa ne čudi što je gostovala na Televiziji Foks. Jelena je predstavljena kao međunarodna pop zvezda i najveća i najseksepilnija zvezda iz Srbije, a voditelja je, između ostalog, interesovalo šta pevačica želi da kaže svetu o našoj zemlji, s obzirom na to da su ratovi mnogima prva asocijacija na Srbiju.

Ovo nije jedina TV stanica koja se zainteresovala za našu Jelenu. Naime, jedna kanadska televizija napravila je video-prilog o našoj pevačici u okviru segmenta pod nazivom Vest nedelje. Karleuša se mnogo puta našla na stranim portalima i u štampanim medijima, pa je tako zaludela i turske medije, dok je njen suprug Duško Tošić igrao u ovoj zemlji.

ZALUDELA I TURKE: Jelena Karleuša (ATA Images)

Muza Snup Doga

Pevačica Ljupka Stević oduševila je ne samo domaću javnost već i svetsku duetskom numerom koju je snimila sa reperom Snupom Dogom. Portal ” Celebsdaildž”
objavio je vest o duetu kao veliku senzaciju, dok su pojedini inostrani portali Ljupku nazvali Snupovom muzom.

– Presrećna sam i prezadovoljna reakcijom publike. Pesma “Ole, ole” je već postala hit. Uskoro me očekuju gostovanja na svetskim televizijama, čemu se posebno radujem – rekla je tada Ljupka.

DUET SA ČUVENIM REPEROM: Ljupka Stević (FOTO/Instagram)