K. Nedeljković
Sanja Bartok sa mališanima

Prelep poklon-paket, pun slatkiša, odeće i igračaka za decu, proteklih dana stigao je na adresu mlade majke Sanje Bartok (31) iz Gudurice, nadomak Vršca, i njenih sedmoro mališana, koji im je uputila naša plemenita čitateljka Nadežda Radović iz Vizbadena.

– Malo je reći koliko su deca bila oduševljena. Za njih su predstojeći praznici definitivno ulepšani. Hvala dragoj Nadeždi po stotinu puta. Moram reći da mi je jedino falilo njeno toplo pismo. Iskreno se nadam da će mi ga naknadno poslati sa nove adrese, kako bih mogla da joj se i pismeno na svemu zahvalim. Iskoristiću ovu priliku i da se zahvalim Nadi i Mihailu Petković iz Australije koji su iskazali interesovanje da nam takođe pošalju paket. Nisam uspela da im odgovorim na mejl jer nemam internet, ali želim da znaju da nam mogu poslati paket i da su veličine za decu dobre – poruka je Sanje Bartok.

Njena teška sudbina, podsećanja radi, dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i naše čitaoce koji su joj zdušno priskočili u pomoć. Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci, ali i pomoći njenog devera i oca malog Vuka i Lava, njima je danas malo lakše.