Lična arhiva
Jovana Jeremić

Prošle su dve sedmice otkako “Vesti” izlaze i u otadžbini. Svakoga dana plenimo pažnju i poverenje sve više čitalaca i time ispunjavamo svoju osnovnu misiju da budemo most koji spaja maticu i dijasporu.

Tu našu težnju podržala je i voditeljka Jovana Jeremić.

Prepoznala kvalitet: Jovana Jeremić

– Drago mi je da su “Vesti” sada i na našem tržištu. Narod će uvek prepoznati kvalitet, kao što i ja uvek apsolutno podržavam svoje kolege – kaže Jovana.

Među našim čitaocima je i Vanda Vujović, majka poznate pop pevačice Anđeline. Ona je pratila “Vesti-online” na internetu i jedva dočekala srpsko izdanje našeg lista, pa sada redovno kupuje “Vesti”.

Ispunila joj se želja: Vanda Vujović

Naravno, obradovali su se i naši čitaoci iz dijaspore, kojima su “Vesti” nedostajale prilikom poseta zavičaju, a sada više ne propuštaju da i u otadžbini svakog jutra pročitaju svoje novine, omiljeni list Srba širom planete.

To je slučaj i s Draganom Petrovićem, koji je u Frankfurt stigao 2. februara sada već daleke 1989. godine. Ovaj poslovni čovek kaže da je sada redovan čitalac “Vesti” i u zavičaju.

– Ovih dana sam došao poslovno u Negotin i obavezno kupujem ujutro naše novine “Vesti”. Prijatno me je iznenadilo kada sam video da na kioscima u Negotinu mogu da kupim naše poznate novine u dijaspori, koje uzimam svakog dana i u Frankfurtu. Verovatno da se “Vesti” mogu kupiti na svim kioscima u Srbiji. Veoma je lepa ideja da možemo da čitamo naše i ovde u lepoj Srbiji, kada dođemo na odmor – kaže nam Dragan Petrović, rodom iz Mokranja kod Negotina.

Nerazdvojni: Dragan Petrović s “Vestima”