Privatna arhiva
Mile Kitić i Elena Kitić

Pevač Mile Kitić, jedan je od retkih pevača koji je spreman da prizna da nove generacije donose nove trendove na estradnu scenu. Naime, on je prvi put progovorio o ćerki Eleni, kao i njenom radu što se muzičke karijere tiče.

– Mislim da Elena dobro pliva, imala je sjajnih pesama sa Bubom i Džalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo. Moja generacija polako posustaje, dolaze novi, mlađi. Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i menjanje vremenskih zona – rekao je Mile Kitić.

Pored toga priznao je da njegova mezimica ne voli previše da se eksponira kada nije na nastupima, baš kao i njena majka koja se povukla pre 10 godina sa javne scene, te je ujedno prokomentarisao i svoju medijsku ilegalu.

– Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Poslednjih godina, ako snimim nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula poslednjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće.