DNEVNI HOROSKOP

Ovan

Dan je poèeo obeæavajuæe i sa previše entuzijazma ste poleteli u radne aktivnosti. Ipak, pretpostavljeni vam danas nisu naklonjeni pa zato malo usporite. SAVET: smanjite troškove.

Bik

Iako vam se èinilo da je vaš profesionalni život u raspadu, na pomolu je nekoliko prijatnih dogaðaja koji mogu u vašoj radnoj sredini da unesu dašak radosti. SAVET: unesite više optimizma.

Blizanci

U ovom periodu je jako važno da povedete raèuna o svojoj ishrani i zdravlju. Radite punom parom pa možete izazvati niz problema koji bi vam samo još više otežali situaciju. SAVET: izbegavajte jako zaèinjenu hranu.

Rak

Okruženi ste brojnim ljudima koji vas svojim intelektualnim moguænostima izazivaju na stalno nadmudrivanje. Ne delite svoje ideje sa osobama koje toga nisu vredne. SAVET: provodite više vremena sa voljenom osobom.

Lav

Možete doæi u iskušenje da odustanete od ideja u koje jako verujete. Nerazumevanje okoline i nedostatak sredstava nisu razlog da tako lako kapitulirate. SAVET: podrška stiže od partnera.

Devica

Prijatni trenuci sa voljenom osobom mogu vas nakratko smiriti. Opsednuti ste svojim planovima pa vaša nervoza i nestrpljenje postaju neprihvatljivi za okolinu. SAVET: pazite šta govorite.

Vaga

Vaša želja za slobodom i optimizam posebno su naglašeni ovih dana. To može poljuljati ionako nestabilnu emotivnu vezu kojoj veæ neko vreme preti kriza. SAVET: usaglasite želje i moguænosti.

Škorpija

Prijatelji nisu imali loše namere kada su vam preneli informacije koje su se na kraju ispostavile kao netaène. Ne tražite krivca, prihvatite situaciju i idite dalje. SAVET: ne analizirajte previše.

Strelac

Pokažite malo više razumevanja za èlanove vaše porodice. Opušten razgovor, mirna i topla atmosfera u kuæi znaèiæe vam više nego što možete da pretpostavite. SAVET: više cenite ono što imate.

Jarac

Svesni ste da je istina na vašoj strani jer vaša nepogrešiva pronicljivost uviða stvarne namere odreðenih saradnika. Ipak, zadržite svoje mišljenje za sebe. SAVET: više rekreacije.

Vodolija

Sabirate utiske nakon napornog perioda. Premor koji vas je obuzeo ne dolazi samo od problema koji vas pritiskaju veæ i od kratkotrajnog pada imuniteta. SAVET: èastite sebe malim predahom.

Ribe

Hitan poziv koji vas je probudio najavio je potpuno haotièan dan. Pad koncentracije uzrokuje pojaèanu nervozu pa zbog toga odložite sve važne poslove. SAVET: ne upuštajte se u rasprave.