DNEVNI HOROSKOP

Ovan

Teško vas je pratiti, čak i prijatelji polako odustaju. Uvek ste kritički nastrojeni, i niste raspoloženi prema slabijima od sebe. Zaboravljate da je i vama nekad loše. SAVET: ne budite surovi.

Bik

Poslovno uspešan dan, ali samo za rad na zajedničkim poduhvatima, uključujući poslovne projekte. Moguće su dobre ponude, a oni viđeniji mogu zauzeti sam centar zbivanja. SAVET: iskoristite svoju priliku.

Blizanci

Novčana situacija se popravlja. Neki će poželeti da ulože novac u vaše poslove i projekte. Ukoliko želite da ulažete, ne libite se da ispunite svoje želje. SAVET: odložite sva finansiranja.

Rak

Na poslovnom planu pravite sigurne korake, želite za jedan dan da nadoknadite sve što ste danima propuštali. Razumljiva je vaša ideja, ali nije pravi trenutak za to. SAVET: ne precenjujte se.

Lav

Vaš talenat za komunikaciju naglašen. Možete sa svojom voljenom osobom prodiskutovati konkretno, i ona zna šta tu već dugo ne štima i spremna je za priču. SAVET: budite iskreni.

Devica

Dobijate ponudu za posao kakav ste oduvek čekali. Prihvatite bez ustručavanja jer je dobar trenutak da unovčite svoj talenat za dobru organizaciju i preciznost. SAVET: ne oklevajte.

Vaga

Vaš ortački posao je toliko zaglibio u tački iz koje postoji izlaz samo prekidom zajedničkog poslovanja. Ne gubite glavu, ne optužujte drugu stranu. SAVET: prihvatite odgovornost.

Škorpija

Teškoće u partnerskim odnosima ne datiraju odskoro. Pravo vreme da se suočite i smognete snage da argumentovano tražite promene, bez spremnosti na kompromise. SAVET: upornost će se isplatiti.

Strelac

Nemar bi mogao da vas košta posla i reputacije. Za one vrednije potrebno je da oprezno koriste svoje radne aparate i alate, da ne bi došlo do komplikacija. SAVET: ne nasedajte na provokacije.

Jarac

Ne bi bilo loše da se malo uozbiljite i pronađete načina kako da unapredite raspored rada. Ne samo zbog slobodnog vremena već zbog zaostalih poslova koji čekaju na vas. SAVET: ne odlažite obaveze.

Vodolija

U izgledu su sukobi sa pretpostavljenima. Sve će biti tako zamršeno i teško dok se ne pojavi pomoć u vidu novog poslovnog partnera koji ni ne zna u šta se upušta. SAVET: izbegavajte teške reči.

Ribe

Najlakše je napadati i iznenađenom partneru u trenutku besa sasuti svašta u lice. Upotrebite diplomatiju i na miran način izbegnite sukob. Sve može da se reši pričom i to povoljno po vas. SAVET: čuvajte se povreda.