Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
21.10.2021.

DNEVNI HOROSKOP

Ovan

U toku popodneva od poslovnih saradnika stiže još jedna nepovoljna vest. Ne žurite i ne pokušavajte da otklonite probleme na silu ako strpljivo napravite plan, on se neće izjaloviti. SAVET: izbegavajte alkohol.

Bik

Prihvatite ideju za poslovnu saradnju jer ćete ostvariti zaradu koja vam omogućava odlazak na dugo odlagani put. Danas ćete biti produktivni. SAVET: trud će vam se isplatiti.

Blizanci

Iskoristite povoljan trenutak i bez kolebanja prihvatite šansu koja vam se smeši na poslu. Možete popraviti finansijsko stanje i ispraviti nesporazum sa šefovima. SAVET: ne oklevajte.

Rak

Predstoji vam neobičan predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje kroz posao. Ne reagujte ishitreno jer možete upasti u neočekivane probleme. SAVET: umirite nerve.

Lav

Pravi je momenat da iznenadite partnera. Oslobodite se svih ostalih aktivnosti i dan provedite u društvu voljene osobe koju već neko vreme zapostavljate. SAVET: uloženi trud će brzo biti nagrađen.

Devica

Okruženi ste prijateljima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog poboljšanja finansijske situacije u mogućnosti ste da im priredite zabavu. SAVET: uživajte u danu.

Vaga

Klonite se rasprava sa kolegama jer ne možete da uskladite mišljenja. Nemojte da izgubite strpljenje ako se suočite s neprijatnim problemima koji deluju nerešivo. SAVET: prekontrolišite štitnu žlezdu.

Škorpija

Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša intuitivna priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku. SAVET: ne oklevajte mnogo.

Strelac

Raspoloženi ste i društveni, ali i previše napeti. Pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost. SAVET: obuzdajte napetost.

Jarac

Imate ambiciozne planove, ali ne možete ništa od toga da sprovedete u delo jer izostaje očekivani novčani priliv koji vam je za to neophodan. SAVET: ne pritiskajte ukućane.

Vodolija

Ukoliko sarađujete s inostranstvom, očekujte privremeni zastoj i odlaganje dogovora. Osim toga, ne pokrećite teške teme sa voljenom osobom. SAVET: više se odmarajte.

Ribe

Novčani priliv koji vas je oraspoložio stiže u trenutku kad ste planirali veliku kupovinu. Pažljivo osmislite troškove i nećete imati problema. SAVET: prijaće vam duga šetnja.