DNEVNI HOROSKOP

Ovan

Nova spoznaja do koje ste danas došli može proizvesti preteranu radost koja preti da pređe u euforiju. Situacija nije toliko povoljna koliko vam se čini, prerano likujete. SAVET: ostanite pribrani.

Bik

Imate osećaj da vas niko ne razume i ne shvata šta u stvari želite. Vaš sistem vrednosti može biti poljuljan ukoliko ne potražite pomoć članova porodice. SAVET: ne stidite se svojih slabosti.

Blizanci

Skloni ste naglim reakcijama i brzopletim izjavama. Kontrolišite impulsivnost jer u stresnoj situaciji možete nehotice doliti ulje na vatru i izazvati skandal. SAVET: kontrolišite svoju nestrpljivost.

Rak

Previše pričate. Obratite pažnju jer svojom nepažnjom možete otkriti poverljive informacije zbog kojih kasnije mogu uslediti velike komplikacije. SAVET: mišljenje sačuvajte za sebe.

Lav

Pred vama je napet dan. Reagujte odmereno i smireno i klonite se oštrih rasprava, naročito ako imate posla sa birokratijom. SAVET: umereno s alkoholom.

Devica

Neodoljivo privlačite službena lica. Ukoliko napravite najmanji prekršaj, budite sigurni da će policajac ili neko drugo ovlašćeno lice među svim ljudima ugledati baš vas. SAVET: budite disciplinovani.

Vaga

Previše ste opušteni i sigurni u sebe. Takav odnos prema radu vas može mnogo koštati ukoliko na vreme ne prepoznate da je poslednji trenutak da se uozbiljite. SAVET: više se krećite.

Škorpija

Nakon dugog čekanja stiže vam informacija vezana za nekretnine. Okolnosti nisu povoljne, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da strpljivo sačekate. SAVET: sačuvajte optimizam.

Strelac

Pojačajte fizičke i duhovne aktivnosti kako biste podigli formu. Jedino na taj način možete povećati samopouzdanje koje vam u trenutku važnih odluka može ponestati. SAVET: uključite se u neki fitnes centar.

Jarac

Određena ideja vas može navesti da poverujete u svoju svemoćnost. Pravi uzrok vaše lažne samouverenosti leži u dubokoj nesigurnosti koja vas muči ovih dana. SAVET: pripazite se povreda.

Vodolija

Stiže vest koju ste dugo očekivali. Iako je sve onako kako ste želeli, jedan detalj kvari zadovoljstvo i u vama budi silnu ljutnju zbog koje se ceo projekat može dovesti u pitanje. SAVET: ne zalećite se.

Ribe

Sve ste lepo smislili i svom partneru pripisali osobine koje samo vi vidite. Čuvajte se svoje maštovitosti jer je ona korisna samo ukoliko je upotrebite za nešto kreativno. SAVET: ne lažite sebe.