Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
10.07.2020.

DNEVNI HOROSKOP

Ovan

Mogući su problemi u komunikaciji, kao i opasnost od povređivanja. Budite oprezni na ulici i izbegavajte gužve i zagušljiva mesta. SAVET: pazite šta potpisujete.

Bik

Previše ste kritički nastrojeni, pa se zbog toga suočavate sa lažima. Preispitajte sebe, možda ste svojim postupcima baš vi tražili da budete prevareni. SAVET: ne opterećujte želudac.

Blizanci

Pokrećete se samo ako je to u cilju dokazivanja vaše nadmoćnosti. Kada su u pitanju rutinske radnje, vaša nezainteresovanost može sve upropastiti. SAVET: umirite tempo.

Rak

Na pomolu je interesantna ponuda koju će vam dati osoba s kojom ste nekada sarađivali. Ne zalećite se jer će realizacija plana ići mnogo sporije nego što vam se čini. SAVET: nije dan za važne odluke.

Lav

Može se desiti da vas neko uvuče u neprijatan razgovor čija je tema nešto što je neprijatno. Iako vam je sve jasno, najbolje je da mišljenje zadržite za sebe. SAVET: budite umereni u hrani i piću.

Devica

Završavate poslove koje je neko drugi trebalo da obavi. Ako se mudro organizujete i u akciju uključite još nekog vaš trud će biti bogato nagrađen. SAVET: izbegavajte alkohol.

Vaga

Čini vam se da ste postali ravnodušni. Obratite pažnju, od jednog starog prijatelja stiže vest koju možete iskoristiti kao dobru poslovnu priliku. SAVET: obuzdajte nervozu.

Škorpija

Prisustvujete neobaveznom druženju sa ljudima sa kojima radite. Razmena ideja i mišljenja može biti dobar uvod u buduće prijateljstvo. SAVET: otvorite se za nove ideje.

Strelac

Niste dovoljno produktivni da biste postigli sve što ste planirali. Popodne možete iskoristiti za druženje, naročito ako se u okruženju pojavio neko iz prošlosti. SAVET: iskoristite slobodno vreme za opuštanje.

Jarac

Nemate dovoljno mogućnosti da ispunite sve potrebe koje su vam neophodne. Mogu vas namučiti problemi u polju komunikacije, usporite tempo. SAVET: pažljivo u saobraćaju.

Vodolija

Očekujete da drugi ljudi organizuju vaš dan. Pravo vreme je za kućne poslove i dovršavanje zaostalih obaveza koje nisu bile previše hitne. SAVET: posvetite više vremena sebi.

Ribe

Gubite vreme u preispitivanju šta ste u prošlim aktivnostima mogli drugačije da uradite. Okrenite se bližnjima i poslušajte savete jer su dobronamerni. SAVET: plivanje ili boravak pored vode može vas okrepiti.