Lična arhiva
Hvala na darovima: Jelena i Ljiljana Čolić

Kao što je to već poznato, donatori velikog srca svakog meseca šalju vredne donacije za štićenike našeg Humanitarnog mosta.

Ovoga puta pošiljka od 500 dolara ide za bolesnu Jelenu iz Topole o kojoj brine ostarela majka Ljiljana Čolić. Da podsetimo Jelenin brat Aca bio je dugogodišnji štićenik Humanitarnog mosta, a koji je nažalost preminuo. Od tada neutešna majka brine o teško bolesnoj Jeleni, a ovu vrednu pošiljku šalje joj Mihajlo Hromis, čovek velikog srca iz daleke Australije.

Iz Melburna, Nada i Momčilo Tešić šalju Stani Minić sa Rogozne 100 dolara, a još 200 dolara šalje joj Ljiljana Mihajlović. Ove dve pošiljke plemenitih ljudi će je obradovati i pomoći da lakše prebrodi zimu.

Velika donatorka Ljiljana Mihajlović iz Sidneja ima još vrednih pošiljki. Ona je namenila 200 dolara Olgi Mihajlović sa Rogozne. Ratki Đorđević 200 dolara, a Vukolu i Vučetu Bradića iz Sjenice je obradovala sa 300 dolara.

Ni velika dobrotvorka Anđelka Đurović ne zaboravlja štićenike, pa je tako ovog puta obradovala Bajru Suljević sa 300 dolara, dok Vukomiru Tomoviću ide 200 dolara.

Marljiv đak: Stefan Pendić

Donatorka plemenitog srca Rajka Tarlać sa humanom Verom Aleksić šalje slabovidom Milanu Kojičiću iz Beograda 400 dolara.

Malena učenica Marija Mara Milanović ima razloga za radost jer joj 200 dolara šalje plemeniti Marko iz Sidneja, dok Dragica i Darko Nikoli Petronijeviću šalju 200 dolara.

Samohrana majka Vuka Barbu iz Mramorka kod Kovina biće srećna sa 200 dolara podrške koju joj šalje Teodor iz Sidneja.

Tople reči podrške stižu iz daleke Australije, a štićenici se zahvaljuju i dobročiniteljima žele dobro zdravlje i sreću.

U narednim danima vredni reporteri “Vesti” će uručivati darove, o čemu ćemo pisati u narednim brojevima.

Darovi za đake

Plemeniti O. V. iz Sidneja godinama šalje vredne donacije za četvoro đaka orahovačke gimnazije, koji su mu beskrajno zahvalni. Suma od 480 dolara deli se na četiri učenika, koji zahvaljujući tome bezbrižnije uče, a i roditeljima je lakše. Oni uvek sa mnogo respekta pričaju o velikom dobrotvoru. On pomaže i đaka Stefana Pendića, koji svakog meseca dobija 370 dolara.