youtube/printscreen
Kija Kockar i Slobodan Radanović

Seks u rijaliti programu danas je postao sasvim normalna pojava, međutim, pre nepunih desetak godina vođenje ljubavi na malom ekranu je i te kako moglo da šokira gledaoce.

Prve vruće scene ispod čaršava “pale su” u Velikom Bratu 2011. godine. Strastima su se prepustili Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš, a osim toga što su bili pioniri rijaliti seksa, javnosti su bili veoma zanimljivi zbog činjenice da je Marijana u tom trenutku bila u braku sa Ivanom Čvrljkom, sa kojim ima ćerku.

Rijaliti program Zadruga doživeo je vrhunac popularnosti kada je Luna Đogani ušla u ljubavnu romansu sa pevačem Slobom Radanovićem, koji je u tom trenutku bio oženjen. Njegova supruga Kija Kockar je prihvatila ponudu produkcije, pa se priključila takmičarima među kojima je bio i njen suprug sa novom devojkom. Na kraju je odnela i pobedu i postala pevačica.

Jedna od najsvežijih burnih sezona Zadruge bila je ona u kojoj je akter ponovo bila Luna Đogani. Ovoga puta u rijalitiju su joj se pridružili roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, a njihove svakodnevne svađe, vređanja, nervne slomove, fizičke obračune i iznošenje porodičnog prljavog veša gledali su milioni.

Rijaliti igrač koji je svakako obeležio mnoge sezone na malim ekranima jeste Miki Đuričić. Njegovi agresivni ispadi, svađe, burne ljubavne veze u rijalitiju njegov su lični pečat. Jedna od ekstremnih scena nasilja je bila kada je Miki Jelenu Golubović gađao ciglom, nakon čega je izbačen iz rijalitija, ali ga to nije sprečilo da se već sledeće godine vrati i učestvuje ponovo.

Rijaliti Parovi imao je mnoge upečatljive trenutke, a jedan od njih je definitivno veza između Ivana Marinkovića i Miljane Kulić. Oni su bili prvi par koji je u Srbiji pred kamerama začeo dete. Ona je gotovo celu trudnoću provela u rijaliti programu, a ubrzo nakon porođaja se ponovo vratila na male ekrane.

Nedavno je počela nova sezona Zadruge, a sa njom je pred publiku stigao pravo iz zatvora i Kristijan Golubović. Osuđivani kriminalac je vrlo brzo privukao pažnju na sebe pretnjama smrću koje je uputio Staniji Dobrojević, zbog čega se i potegla nova polemika o zabrani takvog programa osim u kasnim večernjim časovima, kada ga ne mogu gledati deca.