pixabay.com

Mnogi veruju da ljudi nisu sami u beskonačnom kosmosu. Pojedinci idu toliko daleko da smatraju da vanzemaljci šetaju među ljudima i da su naučili da se uklope u sredinu. Drugi vele da su onostrani svet i čudovišta takođe prisutni.

Jedna od najzaniljivijih priča o nemanima je iz Francuske. Legenda kaže da je tokom 1700-ih u Francuskoj, čovek po imenu Tarare šetao ulicama i jeo bukvalno sve što mu se našlo na putu. Sa 17 godina bio je težak 100 kilograma i mogao je da pojede četvrtinu krave u toku dana. Nakon što su ga izbacili iz kuće jer je bio zastrašujući, pobegao je u cirkus “nakaza”.

Tamo je nastupao tako što je jeo sve što je stavljeno pred njega. Tarare bi jeo sve – od smeća preko kamena do živih životinja. U jednom trenutku se prijavio i u vojsku, ali je brzo poslat u bolnicu nakon što je gotovo umro od gladi zbog “dijeta” tj hrane namenjene samo jednom običnom čoveku.

Tamo je postao ispitni predmet znatiželjnih lekara, koji su ga hranili svim i svačim, od živih zmija i jegulja do obroka namenjenog za 15 ljudi. Tarare je, međutim, izbačen iz bolnice nakon što su ga uhvatili kako pokušava da pojede leševe. Tokom boravka 14-mesečna beba misteriozno je nestala iz ambulante, a veruje se da ga je Tarare pojeo. Pojedinci navode da je ovaj mladić imao poremećaj, a drugi kažu da je bio čudovište iz samog pakla.