25.04.2024

Ovan

Danas ste veoma rasejani. Misli vam lutaju na sve strane. Bilo bi najbolje, ukoliko je moguće, da sve poslove vezane za administraciju odložite za neki drugi dan. SAVET: izbegavajte alkohol.

Ribe

Upašćete u emocionalne probleme ukoliko voljenu osobu pritisnete sa teškim temama. Od najbanalnije situacije može nastati prava drama. SAVET: pazite šta govorite.

Vodolija

Skloni ste preoštrim izjavama zbog čega stvarate tenziju u vezi. Ne uvlačite voljenu osobu u diskusiju koja je vama potrebna zarad samopotvrđivanja. SAVET: budite romantičniji.

Jarac

Izbegavajte kupovinu i sve aktivnosti koje su vezane za papirologiju. Osim toga, čuvajte svoje bankovne kartice i dokumenta, jer ih možete izgubiti. SAVET: budite pažljivi.

Strelac

Pred vama je poznanstvo sa osobom sa kojom imate mnogo zajedničkih interesa. Kod vas se često mešaju ljubav i posao, pa se očekuje promena na svim poljima. SAVET: posetite kardiologa.

Škorpija

U društvu otkrivate osobu koja je interesantna i za nešto više od neobaveznog druženja. Neka vas ne muči dilema da li da pomešate ljubav i prijateljstvo. SAVET: prepustite se romantici.

Vaga

Proverite šta ste zaboravili da uradite. Koncentracija vam je na silaznoj putanji zbog čega ste smetnuli sa uma važnu stvar od koje vam zavisi mnogo toga. SAVET: fokusirajte se.

Devica

Ako budete brzi i odlučni bićete u prilici da povučete poteze koji će vam, dugoročno, doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. SAVET: usredsredite se na posao.

Rak

Muči vas potreba da što pre dovršite posao koji ne zavisi samo od vas. Ne pokrećite raspravu sa partnerom, bespotrebno preuveličavate probleme. SAVET: ne dramite.

Lav

Nalazite se pred velikom dilemom, a ne možete sami da donesete odluku. Potražite savet i podršku prijatelja koji problem može da sagleda sa druge strane. SAVET: uvažite tuđe ideje.

Blizanci

Dobar je trenutak da utvrdite nova pravila i pokrenete aktivnosti koje će poboljšati familijarne odnose. Pazite šta pričate, možete biti pogrešno shvaćeni. SAVET: izbegavajte slatkiše.

Bik

Upoznali ste neobičnu osobu i sve više razmišljate o njoj. Pripazite, trenutno ste skloni da se zaljubite, ali i da previdite neke veoma očigledne činjenice. SAVET: ne zalećite se.

Promocija, sniženje ili zamka?

Kako cene životnih namirnica i drugih proizvoda za domaćinstvo rastu iz dana u dan, mnogi građani su u potrazi za sniženjima. Međutim, novo istraživanje...

Kad san postane java

Prva Australijanka spremna je da poleti u svemir. Direktor svemirske tehnologije u Australijskoj svemirskoj agenciji (ASA), 39-godišnja Ketrin Benel-Peg, završila je u Evropi kompleksnu...

Ponosni na nasleđe predaka

U Australiji se danas obeležava jedan od najznačajnijih državnih praznika – Dan Anzaka. Ovaj dan posvećen je svim australijskim i savezničkim vojnicima koji su...

Britanski pukovnik: Ukrajina pred nepremostivim problemima

Kijev neće uspeti da krene u ofanzivu bez obzira na velike pakete pomoći koje su Ukrajini najavili Vašington i London, predstojeći problemi su praktično...

Tajna isporuka SAD; Potvrđeno: Moćno oružje stiglo u Ukrajinu

Sjedinjene Američke Države su Ukrajini isporučile rakete dugog dometa ATACMS u prethodnom paketu pomoći, zvanično je potvrdio zamenik portparola američkog Stejt departmenta Vedant Patel. -...

Zvezda u finalu Kupa, Olanjinka za dva minuta rešio derbi protiv Partizana

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras na svom terenu u polufinalu pobedili Partizan rezultatom 2:0 (2:0). Pogotke za...

Da li je vaš pas mrzovoljan? To bi moglo da znači da je pametan,...

Psi koji lako postaju razdražljivi skloni su režanju tokom kupanja, sređivanja ili kada im se nešto ne dopada, ali su isto tako i odlučniji...

Kako se svaki horoskopski znak ponaša kada je ljubomoran?

Ljubomora je kompleksna emocija koja može izazvati različite reakcije, zavisno o ličnosti i astrološkom znaku. Istražili smo kako svaki horoskopski znak reaguje na ljubomoru, pružajući...