Lična arhiva
Svakodnevne analize u kompaniji NG Biotech

Od marta ceo svet živi u nezamislivom stanju, čovečanstvo prolazi kroz ono što ni u filmovima nismo gledali. Osamljujemo se, otuđujemo, plašimo. I čekamo vakcinu. Tačnije, neki je nestrpljivo čekaju, dok je drugi kategorički unapred odbijaju.

Biolog Milovan Stankov je sa sinom Milovanom u Gipriju, predgrađu Rena, proizveo trenutno najtraženiji test na COVID-19
. “Vesti” su imale ekskluzivnu priliku da sa njima u Parizu razgovaraju između ostalog i o vakcini za koronu.

– Na svakoj je osobi da stvara lični kriterijum u odnosu na svoju slobodu i doprinos sopstvenom životu i kolektivnom uticaju. Svako treba da odluči sam za sebe šta će od spoljnog uticaja društva, od ograničenja korišćenja slobode da prihvati za svoj privatni život – kaže biolog Milovan.

Neko će hteti da putuje, a neće vakcinu?

– E tada treba da se odlučii šta mu je važnije: zdravlje ili putovanje. Zavisi čemu pridaje veću vrednost – odgovor je Milovanov.

Na znatiželju kolika je udaljenost od testa do vakcine, istraživač Milovan je rasvetlio:

– Mi ne radimo vakcinu, a naši testovi su komplementarni sa programom za vakcinacije. Pre nego vakcinišete osobu morate da utvrdite njen imunološki status i u slučaju da je osoba već bila izložena virusu, ne bi trebalo da primi vakcinu, jer primanje vakcine kod prirodno zaštićene osobe može samo da dovede do neželjenih efekata. U slučaju da je osoba sposobna da primi vakcinu sa biološke tačke gledišta, sedam do 10 dana posle dobijanja prve vakcine treba da bude testirana kako bi se utvrdila efikasnost. Znači, naši testovi su samo komplementarni sa programom vakcinisanja, jer se mora ustanoviti da li je osoba prigodna za primanje vakcine, ukoliko već ima biološku prirodno razvijenu sposobnost odbrane od virusa, ni u kom slučaju ne bi trebalo da primi vakcinu.

Zbrku u našim mozgovima prouzrokuje i postavljanje 5G mobilne mreže za višestruko uvećane brzine protoka. Ne daju nam ili odbijamo prave informacije, zbunjuje nas i zabrinjava tehnološka snaga pete generacije, a i pratimo je pitanjima:”Zagađuje li nam vazduh, oduzima li nam kiseonik..?” Milovan stariji ovako razrađuje:

– Sa stanovišta kvantne fizike sve u prirodi možemo da posmatramo kao frekvenciju, kao talase. Određene vrste talasa su životno podržavajuće, druge su životno narušavajuće. Čovek je svojim malim znanjem nauke i tehnologije prodreo u suštinu prirodnih zakona koje ne shvata potpuno i počeo je da ih modifikuje i interveniše na procesima prirode. Na primer, sa zakonima atomske energije, stvorio je atomsku bombu za narušavanje života, prodreo u tajne genetske strukture informacija života i modifikovao razne vrste biljaka i hrane – navodi naš sagovornik.

On ističe da je čovek u stanju da modifikuje strukturu virusa i bakterija.

– U stanju smo da stvaramo vakcine, a sve pobrojano potencijalno biološki ugrožava našu egzisteciju. Sa napretkom nauke i tehnologije, sa tim našim malim znanjem o prirodnim zakonima mi smo u mogućnosti da poremetimo poredak u prirodi i to narušavanje može za nas da bude katastrofalno. Treba da budemo svesni našeg ograničenog znanja i opasnosti koje zloupotrebom možemo da kreiramo. S obzirom na to da na ovoj planeti priroda egzistira 3,5 milijardi godina, u slučaju da bilo koja biološka vrsta, na bilo koji način ugrožava egzistenciju svih drugih, priroda će je jednostavno eliminisati, čak i ljudsku vrstu. Neće dozvoliti da mi narušavamo prirodu.

Otac i sin predstavljaju test

Lekar leči, priroda izleči

Prethodnih meseci nameće se konstatacija da se o epidemiji i pandemiji korone najmanje oglašavaju oni kojima je to struka, dok političari i njihovi glasnogovornici vode glavnu reč. U Francuskoj je ućutkan u svetu priznati virolog profesor Didije Raul, a imao je lek, želeo je da pomogne i pomagao. Čemu to vodi?

– “Lekar leči, priroda izleči”, jednostavan je stav i pristup profesora Didijea Raula. On nema potrebe da se bilo kome dokazuje već pokušava da uspostavi i utvrdi naučnu istinu i ubaci zdrav razum u medijski manipulisanu kolekivnu svest. Trebalo bi da prirodno i humano – nije profitabilno i da profitabilno – nije humano. Nažalost, to je klackalica modernog društva i njegovog ekonomskog modela baziranog na profitu i konkurenciji. Rezultat su posledice kojih smo svi svesni – analiza je istraživača Milovana.

Bez reči o Gejtsu

Svima nam je preko glave muka sa koronom, pa nije čudo što se nametnulo pitanje da li se “vakcinolog” Bil Gejts bori za ozdravljenje čoveka ili za svoj novčanik, Milovan stariji je kroz osmeh odgovorio:

– To pitanje treba usmeriti direktno njemu.

Veliko neznanje

– Ne bih rekao da je COVID-19
problem svetske diktature ili krivica bilo koje vlade, više je to problem našeg neznanja. Generalno, populacije su u velikom neznanju, a kad je tako svako može da nas manipuliše. Znači, zavisi od našeg nivoa svesti – rasvetljava biolog Milovan.

Sutra: Najpouzdaniji test na Covid-19 patentirali otac i sin Stankov iz Francuske (5): Koronu je stvorio čovek