pixabay.com

Oni su stalno u nekom strahu, frustrirani su i nezadovoljni svime – sigurno imate nekoga u svom krugu prijatelja – nekoga ko večno gunđa i kuka? Onda vam je sve jasno i znate kako to često može biti vrlo naporno – za vas i ljude oko njih. Ovo su horoskopski znakovi koji su uvek nezadovoljni… 

Ribe

Ribe su poznate po tome da su vrlo emocionalne i saosećajne. S time su često same sebi prepreka na putu – jer preteruju s emocijama. Takođe su sklone da budu jako plašljive i nesigurne.

To se očitava tako da su ekstremno nezadovoljne. Često je to neka određena situacija, neko drugi te – u većini slučajeva – ribe su nezadovoljne sa sobom. Umesto da nešto aktivno preduzmu protiv toga, ribe se često ponašaju kao žrtve – i same su krive zbog toga.

Lav

I Lav se ubraja među horoskopske znakove koji su stalno nezadovoljni. Naime, stalno žele da budu u centru pažnje pa postavljaju neverovatno visoke i ambiciozne ciljeve. Lav uvek želi daleko prema gore, a ako mu to ne ide onako kako je zamislio, onda je nezadovoljan i besan.

Ako izgubi kontrolu nad nečim ili neko dobije više pažnje i odgovornosti od njega, to mu nikako nije drago. Malo opuštanja bi Lavovima dobro došlo.

Škorpija

Škorpiji je u većini slučajeva ljubomora na putu – na poslu kao i u ljubavi. Umesto da jednostavno uživa, gleda pozitivno i bude srećna, ovaj horoskopski znak je često nezadovoljan. Naime, Škorpiji je teško da ceni ono što ima. Često se upoređuje s drugima i kuka kako bi stvari u njegovom životu trebale da budu mnogo bolje…