Z. Mirković
Moderno: Novootvorena poslovnica

Kompanija MTEL otvorila je novu modernu poslovnicu u najvećem bečkom tržnom centru Donauzentrum. U novoj poslovnici zainteresovani mogu da se upoznaju sa novim uređajima, uslugama i promocijama namenjenim za božićne i novogodišnje praznike. MTEL je pripremio više promocija za naredne praznike, a ponuda važi do kraja meseca.

Jedna od novogodišnjih i božićnih ponuda je TV usluga sa najnižom cenom mesečne pretplate i besplatnom aktivacijom. Cena mesečne pretplate je značajno smanjena, čak 50 odsto, i sada iznosi 7,95 evra, a ukinuta je i aktivacija koja, inače, košta 39,90 evra.

TV usluga koju MTEL nudi korisnicima sadrži ekskluzivne kanale iz domovine kao što su: RTS, Arena, RTRS, Hajat, OBN i mnoge druge.

Takođe, novi korisnici mogu besplatno da koriste i Superstar videoteku, u okviru MTEL TV usluge, u kojoj se nalaze najgledanije domaće serije visoke produkcije.

Tako se među brojnim serijama može naći i serija “12 reči “, koja se emituje u redovnom programu Superstara, a u videoteci se nalazi dan posle emitovanja.

Druga božićna i novogodišnja ponuda tiče se mobilne telefonije, a radi se o tarifi bez ugovorne obaveze.

Zainteresovani za ponude: Prvi posetioci

Ta tarifa umesto 12,90 evra, snižena je na 9,90 evra mesečno. U okviru te tarife korisnik ima neograničene pozive i SMS poruke u Austriji, prema mreži MTS u Srbiji, M:tel u Bosni i Hercegovini, M:tel u Crnoj Gori, ali i prema EU.

Takođe nemaju roming u EU, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i uz to mogu koristiti 5GB mobilnog interneta u Austriji, EU, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

U poslovnici MTEL korisnici koji žele kompletnu telekom uslugu – televiziju i internet, mogu dobiti paket sa MTEL TV ponudom i internetom od najbrže mreže u Austriji, Magenta.