Z. M.
DRUŽILI SE SA ZEMLjACIMA: Nina i Gordan

Režiserski prvenac glumca Gordana Kičića “Realna priča” premijerno je prikazan u petak uveče u Beču, čime je počeo pohod po bioskopskim dvoranama van Srbije.

Bečka distributerska kuća Adria film “Realnom pričom” nastavila je stavljanje dela srpske kinematografije u redovan program bioskopa u Beču.

Za premijeru debitantskog filma Kičića u ulozi režisera vladalo je veliko interesovanje, te je projekcija održana u dve sale bioskopa Cinepleks Donaucentrum.
Gordan Kičić, koji i sam glumi u filmu, kao i glavna glumica Nina Janković Dičić, povodom premijere doputovali su u Beč, gde je publika imala prilike da nakratko razgovara sa njima, kao i napravi koju fotografiju.

“Realna priča” naišla je na odličan prijem bečke publike koja se smejala komičnim situacijama sa kojima se suočavao glavni junak.

– Ušli smo malo u bioskopsku salu za vreme prikazivanja filma i iskreno smo se oduševili reakcijom publike. Bilo je iznenađujuće i u istom mahu divno. Posle dve nedelje pogledala sam ponovo delić filma i napunila se lepom i toplom energijom – kazala je za “Vesti” Nataša Janković Dičić.

Ona je dodala da su sve reakcije na ovaj film do sada bile fenomenalne i da svi iz bioskopske sale izlaze nasmejani, ali i dirnuti.

Nakon premijere u Beču film ulazi u redovnu distribuciju širom Austrije, a od 8. decembra i u Nemačkoj.