ATAImages
Teški dani: Nadežda Biljić

Prošlo je skoro dva meseca otkako se završio rijaliti program Zadruga, koji su obeležile tuče, žestoke svađe, psovke, teške reči, ali i romanse. Međutim, Zadruga 2 traje, a bivši učesnici svakodnevno su u žiži interesovanja i pune stranice tabloida. Sa TV Pink svakodnevno poručuju kako Zadruga 2 traje sve dok ne počne treće izdanje ovog rijaliti programa, o kome se uveliko priča.

Samo u proteklih nekoliko meseci nekoliko učesnika Parova i Zadruge je preživelo šutiranje, šamaranje, udaranje, posle čega su neki od njih završili u bolnici. Pevačica Nadežda Biljić potpuno je utučena nakon svega što se desilo sa nekadašnjim partnerom, manekenom Tomislavom – Tomom Panićem, koji ju je pretukao nakon zajedničkog izlaska kada se činilo da je sve u najboljem redu. Nadežda se putem društvenih mreža oglasila porukom u kojoj je napisala: “Žao mi je što nismo uspeli, a mogli smo, nije da nismo”, napisala je ona i dodala:

“Falilo je malo volje, malo truda, možda malo i sreće.”

U slučaju da Toma bude osuđen, mogao bi da dobije kaznu zatvora od tri meseca do tri godine.

Zbog nasilja nad ženama redovni učesnik rijaliti programa Miki Đuričić završio je sa nanogvicom s kojom će morati da provede godinu dana u kućnom zatvoru.

Da podsetimo, Miki je u Zadruzi prvo Suzani Perović udario šamar, a onda u dvorištu prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih je hodao zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

– Kajem se i krivo mi je što sam udarao Nadeždu štakama i što sam ošamario Suzanu. Nisam to smeo da uradim. Snosim posledice svog ponašanja i tako mi treba. Veoma mi je žao što je Nadežda ovo ponovo preživela. Ni ona, ali ni bilo koja druga žena nije zaslužila batine, šta god uradila – poručio je Miki iz kućnog zatvora, nakon što je saznao da je Toma pretukao Nadeždu.

Vladimir Tomović nedavno je gostovao u emisiji “Zadruga – Narod pita”, gde je između ostalog pričao i o svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević. Tomović nije krio nezadovoljstvo svojim nekadašnjim izborom, pa je nekoliko puta tokom emisije osuo paljbu po Dobrojevićevoj. Da podsetimo, kršni Crnogorac je iz Zadruge izbačen zbog tuče.

Pesničenje uživo

Tokom trajanja Parova, pretučen je i Ivan Marinković. Posle sukoba između bivšeg muža Goce Tržan i Mladena Vuletića došlo je do tuče. Naime, Vuletić je prišao Marinkoviću s leđa i ščepao ga za vrat. Marinković nije pružao otpor, što nasilnika nije umirilo već podstaklo na još veće nasilje. Počeo je da ga udara pesnicama u glavu, a napadu na Marinkovića su se priključili i ostali rijaliti takmičari. Oni su počeli da ga šutiraju, vuku i cepaju. Obezbeđenje je reagovalo i uspelo da primiri situaciju, a cela scena je emitovana uživo na nacionalnoj televiziji Hepi na kojoj se ovaj rijaliti program emituje.