Vesti
UDžERICA ĆE POSTATI PROŠLOST: Porodica Bandović

Muke porodice Bandović iz sela Gradac kod Sjenice ne prestaju da dotiču srca naših vernih čitalaca širom sveta.

Skromna udžerica od blata u kojoj živi Slobodan Bandović sa suprugom, starom majkom i troje dece uskoro će postati prošlost. Nova kuća je podignuta, a nedostaje još malo novca kako bi unutrašnji radovi bili gotovi i kako bi se Bandovići uselili u dom dostojan čoveka.

Redakciju “Vesti” nedavno su posetili supruga i sin našeg vernog čitatelja Zvonka Sarajlije iz Nemačke, rodom iz Pljevalja, kako bi nam u njegovo ime doneli vredni dar od 1.500 evra za ovu siromašnu peštersku porodicu.

Kako je istakla njegova supruga, oni redovno čitaju “Vesti”, a zla sudbina porodice Bandović ih je posebno dirnula, zbog čega su odlučili da pomognu baš njima.

Mi smo novac odmah uputili našem dopisniku koji će posetiti Bandoviće i uručiti im ovaj vredan dar i nadamo se da će značajno ubrzati useljenje u novi dom. O uručenju i radosti zbog nove donacije ove skromne porodice moći ćete da čitate u nekom od narednih brojeva “Vesti”.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.