Lična arhiva
Oduševljena pošiljkom: Milica Tatić

Već smo zabeležili da je plemenita Nadežda Radović iz Vizbadena, ganuta teškom sudbinom Milice Tatić iz Kumana u okolini Zrenjanina, koja se duže od četiri godine bori sa autoimunim hepatitisom, poželela da je obraduje uputivši pomoć od 150 evra uz bogat poklon-paket. Novac je odmah prosleđen na kućnu adresu, a nedavno je na njen kućni prag stigao i poklon-paket koji je izazvao posebno oduševljenje.

– Oduševljeni smo poklonima! Hvala od sveg srca toj divnoj dami koja nam je uputila značajnu novčanu pomoć, pa još i darove pride. Deca su oduševljena. Milica je dobila divnu garderobu, a Nadežda je mislila i na nas odrasle, pa je suprug dobio cipele, ja torbu, a stariji sin novčanik – javila je Ana Milankov našim novinarima po prispeću paketa.

Istina, razlog zbog koga se porodica Tatić obratila dobrim ljudima za pomoć, jesu mala primanja porodice zbog kojih se često nađu u svakodnevnom problemu šta je od čega preče, a zdravlje deteta uvek mora biti na prvom mestu.

– Budući da moja Milica od sedme godine ima problem s jetrom i da su joj potrebni posebni lekovi, stalno se dovijamo kako to da obezbedimo. To često predstavlja ozbiljan udar na kućni budžet, jer samo ja radim i primam platu koja nije dovoljna da podmiri sve potrebe porodice, a posebno za tri školska deteta. Milica je proteklih dana obavila i neke dodatne preglede, jer su nam stigli pojedini rezultati koje smo morali da proverimo, a oni nisu dobri. Leukociti su joj mnogo povišeni, pa ćemo videti šta i kako dalje što se tiče njene terapije – zaključuje Ana Milankov.