instagram.com
Zaljubljeni: Tai, Kenešija i Rouzi

Rouzi Hejli, njen suprug Taj i Kenešija Pejdž iz Brizbejna čine ljubavni trougao, prenosi “San”. Ova neobična veza počela je 2018. godine kad je Rouzi svom mužu otkrila da je biseksualka i da bi želela da bude intimna s drugim ženama iako je s njim u braku.

Nekoga bi, možda, ovakvo priznanje šokiralo, aliTaj nije imao ništa protiv jer se kao i njegova supruga i sam zaljubio u 23-godišnju studentkinju psihologije iz Ipsviča u Kvinslendu, koju su upoznali na mreži Tinder.

-Žena i ja smo se zaljubili u istu curu – priznao je Taj, dodavši da su počeli da provode vreme zajedno, a onda su postali toliko nerazdvojni da su odlučili da žive zajedno. Pored toga, oboje su zaprosili devojku! Najpre Rouzi, dok joj je muž poslovno boravio na Bliskom istoku, a odmah potom i Taj, čim se vratio s puta. Ovaj trojac je objavio da namerava da se venča naredne godine, samo što još nisu objasnili kako misle da to realizuju u delo i da li je to uopšte moguće.

– Kad je Taj klekao i zamolio da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega bude li to tražio – prisetila se Kenešija, dodavši da Rouzi nije bila ljubomorna već radosna što će imati još nekoga kraj sebe.

– Bila sam veoma nervozna pre nego što sam je pitala da se uda za mene. Planirala sam to mesecima i odlučila da sačekam njen rođendan – ispričala je Rouzi i priznala da se njenoj porodici cela ta zamisao uopšte ne sviđa.

Ne kriju sreću

Uprkos mnogim negativnim komentarima, ova trojka ne krije sreću.

– Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumevanja – kaže Kenešija.